Επικαιρότητα Κόσμος

Πρεμιέρα στο Λ. Άντζελες για τη νέα Mercedes-AMG GT R Pro

Μία έκδοση του γερμανικού κουπέ με αγωνιστικά γονίδια είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Mercedes-AMG στην Έκθεση του Λ. Άντζελες στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Πρόκειται για την Mercedes-AMG GT R Pro, η οποία θα διαθέτει αρκετές επεμβάσεις και «μετατροπές» ώστε να προσφέρει στους λίγους τυχερούς που θα έχουν τη χαρά να την αποκτήσουν - καθόσον πρόκειται για μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση - ακόμα πιο υψηλή απόδοση στην πίστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην teaser ενημέρωσή της σήμερα η γερμανική εταιρεία. Σύμφωνα με αυτή, θα διαθέτει πολλά στοιχεία που συναντώνται στις AMG GT3 και AMG GT4 με τις οποίες επίλεκτοι πελάτες και ομάδες μετέχουν σε ποικίλες αγωνιστικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Προς το παρόν, πέραν της φωτογραφίες που παραθέτουμε, στην οποία η GT R Pro «φιγουράρει» καμουφλαρισμένη στην Πράσινη Κόλαση των 20,6 χλμ., οι δημιουργοί της δεν δίνουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η ισχύς του V8 κινητήρα τούρμπο των 4,0 λίτρων αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 600 ίππους, ενώ μειωμένο κατά τι αναμένεται και το βάρος της. Επεμβάσεις αναμένονται επίσης και στην ανάρτηση._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου