Επικαιρότητα Κόσμος

Πρόγραμμα εύκολης φόρτισης «My Easy Charge»

Η Fiat Chrysler Automobiles και η Charging Solutions GmbH φροντίζουν για την εύκολη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) και η Digital Charging Solutions GmbH (DCS) εξέλιξαν από κοινού ένα πρόγραμμα δημόσιας φόρτισης, ειδικά για τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade και Compass 4xe, το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, καθώς και όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid μοντέλα του Ομίλου FCA. Σύντομα οι οδηγοί των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) θα απολαμβάνουν ακόμα μια ευκολία στην καθημερινότητα τους. H FCA και η Digital Charging Solutions GmbH, συμφώνησαν οι χρήστες των μοντέλων του Ομίλου να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο πρόγραμμα My Easy Charge, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σύνδεσης με το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης σε όλο τον κόσμο.

My_Easy_Charge

Με μία μόνο εφαρμογή και μία χρεωστική κάρτα, το πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 130.000 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Παράλληλα με την εγγραφή στην υπηρεσία οι χρήστες θα χρησιμοποιούν και την πλατφόρμα My Easy Charge που θα παρέχει πληροφορίες, χάρτες με τους σταθμούς φόρτισης, προγραμματισμό διαδρομών και βέβαια ενεργοποίηση-χρήση του σταθμού φόρτισης. Η DCS επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο φόρτισης και έτσι οι χρήστες του My Easy Charge θα έχουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επιλογών για τη φόρτιση του οχήματος τους.

Το τμήμα e-Mobility της Fiat Chrysler Automobiles έχει σαν στόχο την προώθηση της εναλλακτικής αυτοκίνησης. Για αυτό το λόγο η FCA έχει εξελίξει ένα «οικοσύστημα» σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, έτσι ώστε η χρήση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων να γίνει πιο πρακτική και προσιτή. Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου