Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της νέας υβριδικής Ferrari, η οποία θα φέρει την ονομασία SF90 Stradale. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στις προσεχείς ώρες, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της.

Σε λίγες ώρες από τώρα, η Ferrari αναμένεται να αποκαλύψει το δεύτερο, μετά την LaFerrari, υβριδικό της μοντέλο, το οποίο θα φέρει την ονομασία SF90 αποτίωντας φόρο τιμής στα 90 χρόνια της Scuderia Ferrari. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, που μένει να επιβεβαιωθούν, την κίνηση θα προσφέρει μια μονάδα κίνησης που θα συνδυάζεται τον θερμικό κινητήρα της F8 Tributo με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Το όλο «πακέτο» θα αποδίδει συνδυαστικά 1.000 ίππους εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο κοντά στα 2 δλ.

Περισσότερες πληροφορίες και επίσημες φωτογραφίες, εντός των προσεχών ωρών._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά