Επικαιρότητα Κόσμος

Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις για τη συνεργασία των Ford και VW

Αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και οι λεπτομέρειες που αφορούν στο ακριβές αντικείμενο της συνεργασίας των Ford και VW.

Πριν μόλις τρεις ημέρες είχαμε αναφερθεί εκτενώς με σχετική μας ανάρτηση στις επικείμενες ανακοινώσεις των Ford και VW που αφορούν στην επικείμενη συνεργασία τους (περισσότερα για αυτή μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Σήμερα, ο εκτελεστικός πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας, Bill Ford, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ δηλώνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων πως οι συζήσεις των δύο πλευρών «βρίσκονται στο τελικό στάδιο».

Εντούτοις, η φήμη του Ομίλου VW μετά το σκάνδαλο dieselgate συνεχίζει να αποτελεί για τη Ford έναν διόλου ασήμαντο… πονοκέφαλο

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μένα από τη φήμη της Ford», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ford, στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. «Το θέμα αυτό ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που ζήτησα από την ομάδα μας».

Και προσέθεσε:

«Στη VW δεσμεύονται για πολύ υψηλή ακεραιότητα, και έτσι αυτό με κάνει να νιώθω πραγματικά καλά.

«Νομίζω ότι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά. Καθώς οι ομάδες μας ξοδεύουν χρόνο μαζί, διαπιστώνουν ότι, από την άποψη του τρόπου σκέψης για την ανάπτυξη του προϊόντος, ταιριάζουμε».

«Υπάρχει συχνά η πεποίθηση ότι όταν πηγαίνει κανείς σε μία συμμαχία θα εξοικονομήσει χρήματα, χρόνο και προσπάθειες στον τομέα της διαχείρισης. Όλα αυτά είναι πιθανά, εφόσον πρόκειται για μια καλή σχέση.

«Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνουμε με τη VW και ότι αν εισέλθουμε σε μια συμμαχία, πιστεύουμε ότι θα είναι αληθινή»_Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου