top icon
Κόσμος

Τέλος από την Ευρώπη το Jeep Gladiator

Μέσα στη χρονιά, η Jeep θα σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για το Gladiator. Η πορεία του pick-up στην ευρωπαϊκή αγορά διακόπτεται.

Μόλις 2 χρόνια μετά το λανσάρισμα στην αγορά και η Jeep αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας του Gladiator στην Ευρώπη, με τη μάρκα να επικεντρώνεται σε τρία νέα ηλεκτρικά οχήματα τα οποία θα λανσαριστούν σταδιακά μέχρι το 2025.

Η Jeep αποχαιρετά το Gladiator με μια ειδική έκδοση που ονομάζεται FarOut Final Edition και διακρίνεται για τα μαύρα προστατευτικά, τις αποκλειστικές μαύρες ζάντες 18 ιντσών, τα φιμέ τζάμια, τα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα McKinley, το θερμαινόμενο τιμόνι και το ηχοσύστημα Alpine.

Jeep

Η ειδική έκδοση του pick-up θα είναι διαθέσιμη σε 7 χρώματα (Bright White, Black, High Velocity, Silver Zynith, Sting Grey, Sarge Green και Hydro Blue) και θα τροφοδοτείται απο τον V6 diesel κινητήρα των 3.0 λίτρων, απόδοσης 263 ίππων και 600 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως ο όμιλος Stellantis σχεδιάζει να μετατρέψει την Jeep σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2030.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ