top icon
Επικαιρότητα

Κυνήγι Θησαυρού NISSAN

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαΐου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, από την NISSAN-Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.. το 15ο Κυνήγι Θησαυρού NISSAN.

Χορηγοί της προσπάθειας ήταν οι «Ασφάλειαι Μινεττα», η εταιρία πληροφορικής «E-ON Integration» και η «BP». Το κυνήγι του θησαυρού αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρεία και έχει σαν σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων. Σε αυτό πήραν μέρος για πρώτη φορά και δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, με ξεχωριστή κατάταξη.

Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου δοθηκε από το Παλατάκι Χαϊδαρίου στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου. Επόμενος σταθμός και ανασυγκρότηση, ήταν το Ναύπλιο όπου και έγινε η παράδοση των πρώτων ζητουμένων. Ακολούθως τα πληρώματα με νέες οδηγίες συνέχισαν μέχρι το Πόρτο Χέλι όπου και διανυκτέρευσαν. Το πρωί της Κυριακής τα πληρώματα πέρασαν απέναντι, χωρίς αυτοκίνητα αυτή τη φορά, στις Σπέτσες για το τρίτο και τελευταίο μέρος του αγώνα. Ο τερματισμός και η απονομή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Πόρτο Χέλι, όπου δόθηκε το ραντεβού για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει του χρόνου στα Χανιά.
Για την ιστορία, νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν το ζεύγος Μπακοδήμα μαζι με τους κ.κ. Παπαχειμώνα και Αντωνίου με Nissan Primera, ενώ από τα δημοσιογραφικά πληρώματα που συμμετείχαν τη νίκη πήραν οι 4TPOXOI με τους M. Mανσόλα- M. Γληνού και αυτοκίνητο Nissan Micra.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ