top icon
Επικαιρότητα

Liqui Moly – κανείς δεν θα απολυθεί

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τον κορονοϊό, η γερμανική εταιρεία Liqui Moly που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα παίρνει σαφή θέση: Κανείς δεν θα απολυθεί!

Η παγκόσμια οικονομία σημειώνει ελεύθερη πτώση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η πορεία της είναι πιο αβέβαιη από ποτέ. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης, η γερμανική εταιρεία Liqui Moly που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα παίρνει σαφή θέση. «Κανείς δεν θα απολυθεί. Αν χρειαστεί, θα στερηθώ εγώ τον μισθό μου», υποσχέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Ernst Prost στους εργαζόμενους. Στις αρχές της εβδομάδας, είχε κάνει έκπληξη στους εργαζόμενους της Liqui Moly καταβάλλοντάς τους ένα μπόνους της τάξης των 1.000 ευρώ. «Για την παροχή κινήτρου και ως ένδειξη ασφάλειας, αφού η ασφάλεια στην κρίση καταρρέει γρήγορα».

H απόφαση να μην απολυθεί κανείς ισχύει για όλους τους εργαζόμενους στη Γερμανία, αλλά και στις θυγατρικές επιχειρήσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ. Σε αυτούς προστίθενται οι εργαζόμενοι στη Δανία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ινδία.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ