top icon
Επικαιρότητα

Mercedes-AMG GT S: Safety car και στο DTM!

Μετά την F1, η νέα Mercedes-AMG GT S αναλαμβάνει χρέη αυτοκινήτου ασφαλείας και στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, το γνωστό μας DTM.

Η πρεμιέρα του νέου κουπέ της Mercedes θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα του Πρωταθλήματος για το 2015, ο οποίος πραγματοποιείται «εντός έδρας», στο EuroSpeedway Lausitz. Μάλιστα, η εντυπωσιακή AMG GTS πρόκειται να αποτελέσει το αυτοκίνητο ασφαλείας και στους άλλους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες του θεσμού, που θα λάβουν χώρα στο Zandvoort της Ολλανδίας στις 10-12 Ιουλίου και στον «τελικό» στο Hockenheim της Γερμανίας, στις 16-18 Οκτωβρίου.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου ασφαλείας της γερμανικής εταιρείας που θα οδηγεί ο 47χρονος Jürgen Kastenholz παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη (ή μάλλον, το πηδάλιο!) από την C63 AMG Coupe Black Series, δεν παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές. Κάτω από το μακρύ εμπρός καπό «ζει» ο κορυφαίος τεχνολογικά 8κύλινδρος bi-turbo 4λιτρος κινητήρας της Mercedes, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 650 Nm ροπής επιταχύνοντας το αμάξωμα από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 3,8 δλ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ