top icon
Επικαιρότητα

Νέο σχεδιαστικό κέντρο της Mercedes στη Ν. Γαλλία

Βασικό αντικείμενο του νέου αυτού στούντιο θα είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού των μελλοντικών μοντέλων της Mercedes.

Το νέο αυτό κέντρο βρίσκεται στην Κυανή Ακτή της N. Γαλλίας, σε μια περιοχή κοντά στις Antibes που σήμερα χαρακτηρίζεται ως το Silicon Valley της χώρας. Η συγκεκριμένη μονάδα, στην οποία θα απασχολούνται πάνω από 50 σχεδιαστές της Mercedes, βρίσκεται στο τεχνολογικό πάρκο Sophia Antipolis Science στο οποίο έχουν την έδρα τους σήμερα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας, όπως η Hewlett Packard, η SAP και η Huawei.

«Στη νέα μας μονάδα θα ενεργούμε όπως οι σεισμογράφοι, εντοπίζοντας τις τάσεις και τις απαιτήσεις μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου ενσωματώνοντας τες στα αυτοκίνητα μας με διασυνδεδεμένο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Mercedes, Gorden Wagener.

Όπως ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας, η βασική κτηριακή εγκατάσταση του κέντρου έχει κυλινδρικό σχήμα, μήκος 50 μέτρα και πλάτος 20 μέτρα.

Πέρα από το νέο αυτό στούντιο, η γερμανική εταιρεία έχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις αντίστοιχα «παρακλάδια» στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, στο Πεκίνο της Κίνας και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ