top icon
Επικαιρότητα

Nέο Seat Toledo

H Seat αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς Toledo, μαζί με τα στοιχεία για τους κινητήρες που θα το εξοπλίσουν.

H Seat αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς Toledo, μαζί με τα στοιχεία για τους κινητήρες που θα το εξοπλίσουν.
 
Το Toledo είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Seat, με τις δύο προηγούμενες γενιές της να αριθμούν πάνω από 860.000 μονάδες παραγωγής. Οι χώρες που θα παρουσιαστεί πρώτα είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία στα μέσα του Νοεμβρίου, ενώ εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα είναι διαθέσιμο και στη Μεγάλη Βρετανία. Άλλες αγορές-κλειδιά για το Τοledo είναι η Γερμανία, το Μεξικό και η Τουρκία. 

 
Με μήκος 4,48 μέτρα το νέο Τoledo είναι 4 εκατοστά μακρύτερο από το μοντέλο που διαδέχεται. Το ίδιο συμβαίνει και με το μεταξόνιό του, που είναι κατά 80 χλστ. μακρύτερο από το προηγούμενο και ανέρχεται στα 2.602 χλστ. Η σχεδίασή του έχει σαφείς επιρροές από τα concepts IBE, IBX & IBL.  

 
Από πλευράς κινητήρων, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί στους 1.2 και 1.4 TSI ισχύος από 75 έως 122 ίππων, αλλά και τον 1.6 TDI των 105 ίππων. Η Ecomotive βενζινοκίνητη έκδοση θα εκπέμπει στην ατμόσφαιρα ρύπους διοξειδίου του άνθρακα της τάξης των 116 γρ./χλμ., ενώ η αντίστοιχη diesel έκδοση θα εκπέμπει 104 γρ./χλμ. Τα μηχανικά σύνολα του νέου Toledo θα συνδυάζονται τόσο με το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με το DSG των επτά σχέσεων. 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ