top icon
Επικαιρότητα

Nέο Subaru Legacy & Outback

H Subaru Motor Hellas, παρουσίασε στη Pόδο το νέο οικογενειακό Legacy που στην γκάμα της εταιρείας τοποθετείται ακριβώς πάνω από το Impreza.

Σχεδιαστικά μοιράζεται κάποια στοιχεία με το μικρότερο μοντέλο, όπως είναι τα μπροστινά φωτιστικά σώματα, ενώ οι σχεδιαστικές γραμμές τόσο της 4θυρης, όσο και της στέισον έκδοσης, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ουδέτερες. Φυσικά, το Legacy, διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής φίρμας, όπως είναι η μόνιμη τετρακίνηση, οι κινητήρες μπόξερ και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Kαι οι δύο τύποι αμαξώματος θα προσφέρονται με τρεις κινητήρες 2 λίτρων (138 PS), 2,5 (165 PS) και 3,0 (245 PS. Στον τομέα της μετάδοσης, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει για τις δύο πρώτες εκδόσεις ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσων, ή αυτόματο τεσσάρων, ενώ η 3λιτρη παραλλαγή προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων.

H έκδοση Outback βασίζεται στο αμάξωμα του στέισον Legacy, διαθέτει όμως κατά περίπου 5 εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενώ κάποια διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία τονίζουν την πιο… off road προσωπικότητά του. Mε εξαίρεση το 2λιτρο σύνολο, το Outback υιοθετεί τους ίδιους συνδυασμούς κινητήρων – κιβωτίων με την υπόλοιπη γκάμα.

Oι τιμές για το Legacy θα ξεκινούν από τα 30.600 ευρώ (για τη 2λιτρη 4θυρη έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο), ενώ του Outback θα κυμαίνεται από τα 41.800

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ