top icon
Επικαιρότητα

Νέο VW Golf Plus

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπολόνιας επέλεξε η Volkswagen για την πρεμιέρα του νέου Golf Plus.

Η γκάμα του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της VW συμπληρώνεται με την παρουσίαση του Golf Plus. Οι αλλαγές αφορούν τη μείωση της τιμής κατανάλωσης καυσίμου με την προσθήκη νέων κιβωτίων ταχυτήτων και την εισαγωγή νέων πετρελαιοκινητήρων TDI, που τη βελτιώνουν κατά 0,8 λίτρα/100 χλμ.
 
Διαφοροποιήσεις έχουν γίνει και στην εξωτερική του εμφάνιση, όμοιες με το Golf έκτης γενιάς, ενώ τοποθετήθηκαν νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2009 και σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Tredline, Comfortline και Highline).
 
Στη νέα σχεδιαστική του εικόνα συμβάλουν το ανανεωμένο εμπρός μέρος, η ανασχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα, οι ράγες οροφής και οι νέες ζάντες. Στον εσωτερικό διάκοσμο είναι πασιφανής η ομοιότητα με το Golf, αφού είναι διάχυτο το σπορτίφ στοιχείο με την χρησιμοποίηση νέων υλικών κατασκευής. Διαφοροποιημένος είναι ο πίνακας οργάνων αλλά και το τιμόνι με τις ανέσεις που παρέχει στον οδηγό. Μια από αυτή είναι και η ρύθμιση του αυτόματου συστήματος κλιματισμού (Climatronic).
 

Τα νέα μηχανικά σύνολα πετρελαίου αποδίδουν 90 και 140 ίππους, ενώ το συμβατικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αντικαθίστανται πλέον από τα έξι και επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη DSG. Τεχνολογικά έχει τοποθετηθεί το «ΑdaptiveCruiseControl – ΑCC» αλλά και αισθητήρες παρκαρίσματος με κάμερα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου._Β.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ