top icon
Επικαιρότητα

Open track day στα Μέγαρα

Με ένα free open track day γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο η επέτειος των 15 ετών λειτουργίας της πίστας των Μεγάρων, μια πραγματική γιορτή για τέσσερις τροχούς.

Με ένα free open track day γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο η επέτειος των 15 ετών λειτουργίας της πίστας των Μεγάρων. Μια πραγματική γιορτή για τέσσερις τροχούς που υλοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία του mr. Μέγαρα, Χρίστου Αναστασιάδη και την φροντίδα του Λεωνίδα Μασλία σε επίπεδο διοργάνωσης, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της πίστας και του αυτοκινήτου να βρεθούν στον αγαπημένο τους χώρο και να διασκεδάσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες.
 
Ο χώρος των πιτς υποδέχθηκε τους 100 συμμετέχοντες στο track day και βέβαια ο αριθμός θα ήταν πολύ μεγαλύτερος χωρίς τον αναγκαστικό περιορισμό που πρακτικά ήταν επιβεβλημένος ώστε να αποφευχθούν προβλήματα στην ροή της εκδήλωσης από την συγκέντρωση υπερβολικού αριθμού αυτοκινήτων και οι συμμετέχοντες να απολαύσουν την οδήγηση στην πίστα χωρίς καθυστερήσεις. 

Ένα πολύχρωμο παζλ από κάθε λογής αυτοκίνητα γέμισε από το πρωϊ τον χώρο των πιτς
 
Ακόμα και ο απειλητικός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο και έτσι μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα από νωρίς το πρωί η πίστα γέμισε από τον δυνατό ρυθμό που έδιναν οι κινητήρες των αυτοκινήτων, το κέφι που ήταν έκδηλο σε κάθε πρόσωπο αλλά και τα γέλια στα μικρά και μεγαλύτερα πηγαδάκια. 

Απαραίτητος ο έλεγχος του αυτοκινήτου και των ελαστικών πριν από την είσοδο στην πίστα

Ενημέρωση των συμμετεχόντων, για λόγους ασφαλείας και όχι μόνο, πριν από την έναρξη του trackday

 

Δυναμική παρουσία στο open track day του Club της Renault

Χαρακτηριστική εικόνα το πολύχρωμο παζλ από αυτοκίνητα κάθε χρονολογίας και δυνατοτήτων. Από μικρά 1.300αρια έως παντοδύναμες σχεδόν καθαρόαιμες κατασκευές βρέθηκαν διαδοχικά μέσα στην πίστα χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με τις δυνατότητες των αυτοκινήτων και την εμπειρία των οδηγών. 

Εξαιρετική διοργάνωση σε κάθε επίπεδο από τον Λεωνίδα Μασλία και την ομάδα του
 
Ως διαδικασία ότι καλύτερο καθώς το trackday αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσεις την οδήγηση, να αναζητήσεις και να μάθεις, να βελτιώσεις την τεχνική σου, να γνωρίσεις καλύτερα το αυτοκίνητό σου και τα μυστικά του και όλα αυτά κάτω από ιδανικές συνθήκες ασφάλειας. 

Τι άλλο; Μα βέβαια ο κόσμος που βρίσκεται στην πίστα και μοιράζεται την ίδια αγάπη για το αυτοκίνητο και την οδήγηση βλέποντάς την όχι σαν μια απλή διαδικασία μεταφοράς αλλά σαν μέσο έκφρασης και απόλαυσης.

Ό,τι καλύτερο για τις δυνατές παρουσίες με υπερτροφοδούμενους κινητήρες το δυνατό κρύο

Δεν έλειψαν οι παρουσίες από το χθες, όπως οι ιστορικές BMW 2002

Το χθες και το σήμερα στην «ομάδα μας» με τα 205 και 207 Rallye

Χρόνια πολλά λοιπόν και μακάρι αυτό το εορταστικό trackday με το οποίο η πίστα των Μεγάρων έκανε ποδαρικό στο 2012 να αποτελέσει από εδώ και πέρα θεσμό και ευκαιρία για συνεύρεση των φίλων της πίστας και διασκέδαση κάτω από ιδανικές συνθήκες._Γ.Χ.

 
 

 
 

 
 

  
  

   
   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ