top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από τη νέα Mercedes-AMG G65 AMG 4×4² Convertible

Αυτή θα είναι η τελευταία εκδοχή αμαξώματος της «τρέχουσας» G-Class λίγο πριν η τελευταία παραδώσει τη σκυτάλη σ’ ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πύλες της σε έναν μήνα από σήμερα, η Mercedes, σε συνεργασία με τη θυγατρική AMG, θα παρουσιάσουν μια ανοιχτή παραλλαγή της G-Glass, και συγκεκριμένα της G500 4×4², η οποία θα κινείται από τον θηριώδη 6λιτρο bi-turbo κινητήρα των Γερμανών. Το 12κύλινδρο αυτό διαμάντι αναμένεται να αποδίδει πάνω από 620 ίππους συνεργαζόμενο με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων, που πιθανότητα θα διαθέτει μετατροπέα ροπής και σύστημα τετρακίνησης με τρία διαφορικά.

Η βασική διαφορά στο αμάξωμα της G65 AMG 4×4² Convertible σε σχέση με την κλασσική G500 4×4² είναι, φυσικά, η μαλακή αναδιπλούμενη οροφή, η οποία θα κινείται με την αρωγή ηλεκτρομηχανισμών. Προς το παρόν, πέραν της όχι και τόσο αποκαλυπτικής φωτογραφίας που σήμερα αναρτήθηκε στην επίσημα σελίδα της Mercedes σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που να σχετόζονται τόσο με τη μορφή του «ειδικού» αυτού αυτοκινήτου, όσο και με τις υπόλοιπες τεχνικές περγαμηνές του._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ