top icon
Επικαιρότητα

Renault Alaskan concept: «Ραντεβού» το 2016

H Renault παρουσιάζει την προεπισκόπηση της διεθνούς έκδοσης του Duster, με φόντο το περιπετειώδες περιβάλλον της Αλάσκας.

Η Renault, μέσω του Alaskan concept, μας προετοιμάζει για την έκδοση Oroch του γνωστού μας Duster, το οποίο προορίζεται να σταδιοδρομήσει στις περισσότερες αγορές του κόσμου. Το διπλοκάμπινο pickup είναι προς το παρόν μόνο μια υπόθεση της Λατινικής Αμερικής, αλλά η διαθεσιμότητα του μοντέλου θα πρέπει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο το 2016, όταν θα ξεκινήσει η διεθνής έκδοση. Το μήνυμα που μεταφέρει το συγκεκριμένο concept είναι “εργάζομαι σκληρά, παίζω σκληρά", θέλοντας να υπερτονίσει ότι έχει σχεδιαστεί για τις επιχειρήσεις και την αναψυχή, καθώς και για καθημερινή οδήγηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φαίνεται πιο συναρπαστικό από ό,τι ένα αυτοκίνητο παραγωγής, εικόνα που σαφώς εντείνεται χάρις στις ζάντες ελαφρού κράματος των 21 ιντσών. Ο κινητήρας του προέρχεται από τον τετρακύλινδρο twin-turbodiesel που χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μοντέλο Master. Έχει εξοπλιστεί με μια κάμερα τοποθετημένη μέσα στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεπτών με σκοπό την καταγραφή του τοπίου, ενώ ο χώρος πίσω είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ποδήλατα βουνού, εργαλεία, είδη κάμπινγκ, ιστιοσανίδες και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Η Renault αναφέρει πως το μοντέλο δεν θα περιορίζεται σε μια διπλή διαμόρφωση καμπίνας και θα παρέχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.000 κιλών. Θα αρχίσει να πωλείται στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ