top icon
Επικαιρότητα

Toyota Ichiban 2007

Η Toyota ανακοίνωσε τους νικητές των ευρωπαϊκών βραβείων ικανοποίησης πελατών «Toyota Ichiban 2007» σε τελετή, στη Βενετία της Ιταλίας. Από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Λάρισας η «Β.Δ.Αδάμου ΑΕΒΕ» κέρδισε αυτή τη διάκριση. Οι έμποροι κρίθηκαν με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας απόλυτης ικανοποίησης πελατών που πραγματοποίησε η Toyota σε δέκα συμμετέχουσες ευρωπαϊκές χώρες το 2006. Πήραν πολύ καλή βαθμολογία σε βασικά κριτήρια ικανοποίησης στον τομέα πωλήσεων και After Sales. Οι πελάτες ήταν, για παράδειγμα, πολύ ικανοποιημένοι από την υποδοχή τους στην έκθεση, τα test drives, τη διαδικασία αγοράς ή την παράδοση του αυτοκινήτου. Σε ό,τι αφορά στο After Sales, οι πελάτες αξιολόγησαν την ικανότητα διαχείρισης των ραντεβού, την τεχνική αρτιότητα, τη χρονική διάρκεια των εργασιών service καθώς και την επικοινωνία μετά το service και τη φροντίδα της οποίας έτυχαν.
 
Είναι η πρώτη φορά που η Toyota πραγματοποιεί το θεσμό ευρωπαϊκών βραβείων ικανοποίησης πελατών «Toyota Ichiban» για εμπόρους. Ο Tadashi Arashima, πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Europe, και ο Thierry Dombreval, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Toyota Motor Europe, απένειμαν τα βραβεία παρουσία της ανώτερης ηγεσίας όλων των εταιρειών πωλήσεων και Marketing της Toyota στην Ευρώπη.
 
Στο μέλλον, η Toyota Motor Europe θα επεκτείνει το φάσμα των βραβείων και σε άλλες Ευρωπαϊκές, αγορές σε μία προσπάθεια να διασφαλίσει τη συνεπή εφαρμογή των αρχών της φιλοσοφίας «Toyota Way» και στον τομέα λιανικής.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ