top icon
Επικαιρότητα

Volkswagen Bank

Ιδρύθηκε το πρώτο υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH στην Ελλάδα. Τα πρώτα συμβόλαια χρηματοδοτήσεων και ασφαλειών αυτοκινήτων έχουν ήδη υπογραφεί. Η Volkswagen Bank GmbH και η Volkswagen Insurance Brokers GmbH, εταιρείες της Volkswagen Financial Services AG, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην Ελλάδα. Το πρώτο υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH Γερμανίας ξεκίνησε τη λειτουργία του στη χώρα μας την 1η Ιανουαρίου 2005. Το υποκατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και απασχολεί 20 άτομα. Σε συνεργασία με την Kosmocar, τον επίσημο εισαγωγέα Volkswagen και Audi, το υποκατάστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα χρηματοδοτικών και ασφαλιστικών προγραμμάτων, υποστηρίζοντας καμπάνιες μοντέλων με τις ονομασίες Volkswagen Bank και Audi Bank.

Τα χρηματοδοτικά προϊόντα που προσφέρει για την αγορά αυτοκινήτων VW και Audi είναι το ClassicCredit, καταναλωτικό δάνειο με ευέλικτη προκαταβολή και διάρκεια και το AutoCredit, δάνειο τύπου balloon που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πληρώνει χαμηλές δόσεις κατά τη διάρκεια του δανείου και μια μεγάλη δόση στο τέλος, την οποία μπορεί εναλλακτικά να επαναχρηματοδοτήσει.Τα ασφαλιστικά προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με τα σήματα VW και Audi, προσφέρουν μια σειρά από ολοκληρωμένες για την ελληνική αγορά καλύψεις και θα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές, με δυο επιλογές: χρηματοδοτούμενα από την Volkswagen Bank και με τη δυνατότητα διατήρησης της τιμής για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.

Η Volkswagen Bank GmbH εφαρμόζει επίσης στην ελληνική αγορά τη στρατηγική του one-stop shopping που ακολουθεί ο Όμιλος. Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής αποκτά άμεσα όλα τα προϊόντα που χρειάζεται σχετικά με το αυτοκίνητό του σε ένα σημείο, την έκθεση αυτοκινήτων. Κατά τους ερχόμενους μήνες, η Τράπεζα θα παρουσιάσει πρωτοποριακά προϊόντα για τους καταναλωτές και χρηματοδοτικά προϊόντα επιχειρηματικής πίστης σχεδιασμένα για τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους. Τέλος, με την ίδρυση του υποκαταστήματος, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι VW και Audi έχουν πρόσβαση σε ένα online σύστημα που δημιούργησε και χρησιμοποιεί η Volkswagen Bank, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους καταναλωτές. Το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη διαδικασία έγκρισης των αιτήσεων στον πελάτη και στον εξουσιοδοτημένο έμπορο.

Η ίδρυση του υποκαταστήματος Volkswagen Bank GmbH στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η κεντρική Τράπεζα του Braunschweig για επέκταση του δικτύου της στην Ευρώπη. Μέσα από τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου υποκαταστημάτων, η Τράπεζα πετυχαίνει τελικά να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της στον ευρωπαϊκό χώρο. Για το λόγο αυτό και αξιοποιώντας το πλεονέκτημα του European Passport, που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να ιδρύουν υποκαταστήματα ή θυγατρικές εταιρείες σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Volkswagen Bank ήδη εκπροσωπείται από τα δικά της υποκαταστήματα σε επτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Volkswagen Bank GmbH, θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG που ιδρύθηκε το 1949, είναι η κορυφαία Τράπεζα αυτοκινήτου στην Ευρώπη με σύνολο ενεργητικού 16,2 δις ευρώ (στοιχεία 31.12.2003) και περίπου 1,31 εκατομμύρια συμβόλαια χρηματοδότησης. Η γκάμα προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία με έδρα το Braunschweig είναι ευρεία και περιλαμβάνει από τη χρηματοδότηση και ασφάλιση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με direct banking μέχρι προϊόντα χρηματοδότησης των εμπόρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ