Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, με το οποίο ο Πολωνός Bartosz Rusiecki "αφηγείται" την περιήγηση του συμπατριώτη του Marcin Rybak, στις ειδικές διαδρομές του πλανήτη.

Οι αγώνες ράλλυ είναι σπορ με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπου το βίωμα παίζει καθοριστικό ρόλο. Ένας από τους -πολλούς- λόγους της μεγάλης δημοτικότητας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, είναι οι μαγευτικές φωτογραφίες από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Οι φωτογράφοι, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του παγκόσμιου status του WRC, προσφέροντας επιπλέον χρώμα και προσωπική ματιά γεμάτη πάθος, σε ένα σπορ όπου άνθρωποι, μηχανές και φύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι.

Το ντοκιμαντέρ "I just push the button", μας προσφέρει ακόμη μια όμορφη οπτική του WRC, καθώς οι φωτογράφοι διασχίζουν πολλά χιλιόμετρα, σε αρκετές περιπτώσεις υπό αντίξοες συνθήκες, για να πετύχουν την τέλεια εικόνα. Γιατί το WRC δεν είναι απλά ακόμη ένα σπορ, αλλά τρόπος ζωής, με τους φωτογράφους να αποτελούν την ιδανική προσωποποίηση αυτής της φράσης.

Στο "I just push the button", για τον Marcin Rybak και τη φωτογραφία του WRC, μιλούν μεταξύ άλλων οι Sebastien Loeb, Petter Solberg, Ott Tanak, Thierry Neuville, Ken Block, η επί σειρά ετών Υπεύθυνη Τύπου της FIA, Hayley Gallagher, ο πιο διαχρονικός φωτογράφος στο θεσμό, Reinhard Klein και γνωστοί δημοσιογράφοι του θεσμού, όπως οι Becs Williams και Colin Clark. _Ν.Δ.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά