top icon
Επικαιρότητα

Porsche Mission E concept

H έκπληξη από τη γερμανική εταιρεία στη Φρανκφούρτη είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με αυτονομία που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.

Τους περασμένους μήνες, υπήρχαν αρκετές φήμες πως η Porsche σχεδιάζει έναν αντίπαλο για το Tesla Model S. Κι επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει η έκπληξη από τη γερμανική εταιρεία στη Φρανκφούρτη λέγεται Mission E concept και είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με αυτονομία που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.

Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης μπορεί κάποιος να πει πως το νέο δημιούργημα της Porsche μοιάζει με μελλοντική Panamera. Το τετρακίνητο με τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες αποδίδει σύμφωνα με τους κατασκευαστές του ισχύ 600 ίππων και επιταχύνει από στάσδη έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Όσο για την ταχεία φόρτισή του, υπάρχει η επιλογή του 80% σε χρόνο 15 λεπτών, τα οποία προσφέρουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτά και ελαφριά καθίσματα και δεδομένου ότι δεν υφίσταται τούνελ μετάδοσης, έχει απελευθερωθεί λίγος περισσότερος χώρος. Δεν υπάρχουν κουμπιά και διακόπτες, καθώς αυτά έχουν αντικατασταθεί από διάφορες OLED οθόνες. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα παρακολούθησης των ματιών που λειτουργεί με μια φωτογραφική μηχανή για να ανιχνεύσει ποιο όργανο βλέπει ο οδηγός. Η Porsche δεν λέει τίποτα για το ενδεχόμενο ενός μοντέλου παραγωγής, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο για το concept να μη βρει το δρόμο του τα επόμενα χρόνια, με την Panamera ή ενδεχομένως τη μικρότερη Pajun.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ