top icon
Επικαιρότητα

Επίσημη πρεμιέρα: Νέο Renault Koleos

Στην Έκθεση του Πεκίνου η γαλλική εταιρεία παρουσίασε ένα ακόμα SUV της.

Η Renault βάζει τέλος στις teaser απεικονίσεις του νέου Koleos παρουσιάζοντάς το επίσημα στην πόλη του Πεκίνου στα πλαίσια της ομώνυμης, Διεθνούς Έκθεση που άνοιξε σήμερα τις πύλες της. Σχεδιαστικά, το νέο Koleos είναι επιβλητικό, με τις γραμμές του να παραπέμπουν δίχως… περιστολές στο νέο Megane και φυσικά στο Talisman. Στις πλούσιες εκδόσεις, τα φωτιστικά εμπρός σώματα υιοθετούν την τεχνολογία LED, ενώ  οι αλουμινένιες μπάρες οροφής και οι τροχοί διαμέτρου έως και 19 ίντσες, έρχονται συνδυαστικά να προσδώσουν έναν επιβλητικό χαρακτήρα.

Φυσικά, το νέο Renault Koleos είναι μεγαλύτερο από το Kadjar, έχοντας συνολικό μήκος 4,67 μ. Το πλάτος του είναι 1,84 μ., το μεταξόνιο 2,71 μ. και η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος φτάνει τα 213 χλστ. Βασιζόμενο στο δάπεδο CMF, το οποίο χρησιμοποιούν και το ομόσταυλα X-Trail  Qashaqai της Nissan, προσφέρεται με κατ’ επιλογή σύστημα τετρακίνησης, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει τον περισροφικό επιλογέα στις θέσεις 2WD, 4WD Auto και 4WD Lock.

Σε ότι αφορά στα διαθέσιμα συστήματα ασφάλειας, το νέο Renault Koleos διαθέτει μεταξύ άλλων τα εξής: Active Emergency Braking, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Safe Distance Warning, Traffic Sign Recognition σε συνδυασμό με το Excess Speed Warning, Tiredness Detection,  Easy Park Assist και κάμερα οπισθοπορείας.

Το γαλλικό SUV θα λανσαριστεί, εκτός από την Κίνα, σταδιακά σε περισσότερες από 79 χώρες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ