top icon
Επικαιρότητα

Fiat 600 BMS Concept: Μνήμες από το παρελθόν

Η ισπανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Βαρκελώνης ένα διαφορετικό «one-off» πρωτότυπο αποτίοντας φόρο τιμής στο θρυλικό Seat 600.

Όταν θα ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Βαρκελώνης σε δέκα ακριβώς μέρες από σήμερα, η Seat ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική σπουδή που θα «πατά» στο εμβληματικό της «600άρακι», ένα αυτοκίνητο το οποίο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του ακριβώς πριν 60 χρόνια. Προς το παρόν, η ισπανική εταιρεία δεν αποκαλύπτει ούτε το σχεδιαστικό προφίλ του εν λόγω πρωτότυπου, ούτε ασφαλώς και λεπτομέρειες που να αφορούν τις επιμέρους τεχνικές επιλογές. Μολαταύτα, οι ιθύνοντές της, μέσω ενός εκτενούς δ.Τ., το οποίο επικεντρώνει την προσοχή του στο… Ateca FR, αναφέρουν πως το «600 BMS» θα βασίζεται στο «600D» διατηρώντας τόσο τη μαλακή αναδιπλούμενη οροφή, όσο φυσικά και τον… ιδιότυπο τρόπο ανοίγματος των θυρών του αρχέτυπου μοντέλου.

Όπως μαθαίνουμε, θα είναι βαμμένο σε γκρι μεταλλικό χρώμα, ενώ σε πολλά σημεία των εξωτερικών του επιφανειών θα υπάρχουν πορτοκαλί «πινελιές». Το «600 BMS» θα διατηρεί τα φρένα και τους τροχούς του «ορίτζιναλ» μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει «σύγχρονο» δέρμα, τόσο στα καθίσματα, όσο και στο εσωτερικό των θυρών._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ