top icon
Επικαιρότητα

Η BMW ανανέωσε τη Σειρά 4

Το δρόμο της ήπιας ανανέωσης διάλεξε η γερμανική εταιρεία, για τη συνέχεια της επιτυχημένης σταδιοδρομίας της 4άρας.

Όλη η οικογένεια της ανανεωμένης Σειράς 4 είναι εδώ: Coupe, Convertible, Gran Coupe και Μ4. Οι Γερμανοί παίζουν μαζί μας το δημοφιλές παιχνίδι “βρείτε τις διαφορές”, οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν με την πρώτη ματιά (δε μας είπαν βέβαια τι δώρο κερδίζει όποιος τις βρει όλες, πράγμα πολύ επίπονο). Από την πλευρά τους έχουν δίκιο, αφού το κομψό τους μοντέλο δεν είχε πραγματικά απόλυτη ανάγκη να υποβληθεί σε lifting.

Για να κάνουμε την αρχή, οι προβολείς LED αντικατέστησαν τους Xenon, ενώ υπάρχουν σχεδιαστικές αναθεωρήσεις στις εισαγωγές του αέρα και στην πίσω ποδιά, όπως και μια προσθήκη από νέους εξωτερικούς χρωματισμούς (Sunset Orange, Snapper Rocks). Επίσης, το γερμανικό μοντέλο θα προσφέρεται πλέον με νέους σχεδιασμούς στις ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν περισσότερες πινελιές από χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα. Ο πίνακας οργάνων επωφελείται πλέον από μια διπλή ραφή και κάνει το εσωτερικό να δείχνει περισσότερο πολυτελές, ενώ έχουν προστεθεί τρεις νέες διακοσμητικές λωρίδες. Επιπλέον, η Σειρά 4 θα διατίθεται και με ένα νέο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης.

Στο εξής, οι 4 Series Coupe και 4 Series Gran Coupe θα διαθέτουν μια πιο σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης με στόχο τη βελτίωση στο ταξίδι, χωρίς να παρεμποδίζεται η άνεση. Ακόμη, από τις 430i-430d και πάνω, οι αγοραστές θα είναι σε θέση να παραγγείλουν ελαστικά υψηλών επιδόσεων ως επιλογή εργοστασιακής τοποθέτησης. Στη γκάμα των κινητήρων που συνοδεύει όλα τα αμαξώματα της 4άρας, δεν υπάρχουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ