top icon
Κόσμος

Έτοιμος ο… καρχαρίας της BYD

Η κινεζική BYD είναι έτοιμη να αποκαλύψει το νέο της pick-up. Το οποίο θα είναι plug-in υβριδικό και θα φέρει την ονομασία Shark.

Η BYD συνεχίζει να επεκτείνει την προϊοντική της ατζέντα, ούσα έτοιμη να αποκαλύψει πλήρως ένα ακόμα νέο μοντέλο στα πλαίσια της ισχυρής της παρουσία στην Έκθεση Πεκίνου που σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες της.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα ΕV, αλλά για ένα ολοκαίνουργιο pickup, το οποίο θα φέρει την ονομασία Shark και ένα plugin υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Και συγκεκριμένα, μια μονάδα με την όχι και τόσο αποκαλυπτική, έως τώρα, ονομασία DMO (Dual Mode Off-road).

BYD Shark

Προς το παρόν η BYD δεν έχει επιβεβαιώσει τις ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του νέου Shark. Ωστόσο, βέβαιο θεωρείται ότι θα προσφέρει δυνατότητα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, όπως συμβαίνει με όλα τα ανταγωνιστικά pick-up.

Θυμίζουμε ότι το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης DM-i-PHEV, το οποίο υιοθετείται σήμερα από το Seal U SUV, απαρτίζεται από έναν θερμικό κινητήρα με ατμοσφαιρική αναπνοή και χωρητικότητα 1,5 λίτρων, σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία υψηλής τάσης 18,3 kWh.

Προηγούμενες αναφορές στον διεθνή Τύπο ανέφεραν ότι το νέο pick-up της BYD θα είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί στο εγγύς μέλλον.

BYD Shark

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BYD Shark
  • BYD Shark
  • BYD Shark
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ