top icon
Επικαιρότητα

Lamborghini και Bentley δεν θα είναι στο Παρίσι

Η αιτία που οδήγησε την… ιδιοκτησία των δύο εταιρειών στη συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται άμεσα με τις συνέπειες του γνωστού πλέον σκανδάλου χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων που επί ένα χρόνο πλήττει τον Όμιλο VW.

H αλήθεια είναι πως τόσο η Bentley, όσο και η Lamborghini, δεν είναι οι μόνες που φέτος δεν θα δώσουν το «παρών» στο Παρίσι, μιας και οι Ford, Rolls-Royce, Volvo και Aston Martin έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα παρευρεθούν στη συγκεκριμένη γιορτή της αυτοκίνησης. Ωστόσο, στην περίπτωση των ομόσταυλων αυτών εταιρειών τα αίτια της… αποχής πρέπει να αποδοθούν στην προσπάθεια της μητρικής εταιρείας να εξοικονομήσει πόρους ώστε να μπορέσει τελικά να ανταπεξέλθει στα ολοένα και πιο υψηλά «έξοδα» που τη βαραίνουν εξαιτίας του γνωστού και μη εξαιρετέου, πλέον, dieselgate.

Μολαταύτα, στην επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας επισημαίνεται κάτι διαφορετικό: η αλλαγή στη στρατηγική της, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιθύνοντες της Lamborghini, η τελευταία «θέλει από εδώ και στο εξής να εστιάσει την προσοχή της σε πιο μικρές και στοχευόμενες στους αγοραστές της εκδηλώσεις»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ