top icon
Κόσμος

Ο απίστευτος στόλος της τουρκικής αστυνομίας – Έχει Porsche, Ferrari και Bentley

Έναν εξωπραγματικό στόλο περιπολικών έχει η τουρκική αστυνομία, που κάνει αυτόν που έχει το Dubai να μοιάζει φτωχός. Η αξία του ξεπερνάει τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι τώρα όταν ακούγαμε για «περίεργο» στόλο περιπολικών, με εξωπραγματικά ακριβά αυτοκίνητα, το μυαλό μας πήγαινε κατευθείαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Dubai. Αυτό αλλάζει, καθώς η τουρκική αστυνομία στο πλαίσιο του… εκσυγχρονισμού του στόλου της, άρπαξε μια ευκαιρία από τις λίγες και ενσωμάτωσε κάποια εξωτικά αυτοκίνητα.

turkish police supercars

Αυτά προέκυψαν από κατασχέσεις για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα από έναν μόνο διακινητή. Η αξία τους ξεπερνάει τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Porsche, Ferrari, Mercedes, Audi, αλλά και Bentley.

Τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο video με ιδιαίτερη υπερηφάνεια είναι 23 στον αριθμό και διακρίνονται μια πολυτελής Bentley Continental GT, μια Porsche Taycan, μια Ferrari 458, ακόμα και ένα «ταπεινό» εμπρός στα άλλα, VW Golf R. Ο νέος στόλος περιλαμβάνει επίσης Range Rover, Mercedes-Benz GLS, αλλά και SUV της Volvo.

turkish police supercars

Η παρουσίαση των νέων αυτοκινήτων της τουρκικής αστυνομίας έγινε από τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας ο οποίος τόνισε ότι «τα αυτοκίνητα αυτά ανήκουν με δικαστική απόφαση πλέον στην αστυνομία και όχι στους κακοποιούς, χάρη στην επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης».

turkish police supercars

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ