top icon
Επικαιρότητα

Mercedes-AMG A45 PETRONAS 2015 World Champion Edition

Η Mercedes-AMG αποκάλυψε μια ειδική έκδοση της Α45, για να γιορτάσει τους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών στο φετινό πρωτάθλημα της F1.

Το αυτοκίνητο φέρει τα χρώματα των μονοθεσίων της Mercedes-Benz στα Grand Prix του 2015 και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ σε αυτό συμβάλουν και οι ακτινωτές ζάντες τιτανίου των 19 ιντσών.

Δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις ειδικά για την περίσταση κι έτσι ο 2.0 λίτρων τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας συνεχίζει να παράγει ισχύ 381 PS και 475 Nm ροπής, ενώ η μετάδοση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς διεξάγεται μέσω του επτατάχυτου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη που έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει ταχύτερες αλλαγές. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Η Mercedes-AMG θα παρουσιάσει την A45 PETRONAS 2015 World Champion Edition αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο Grand Prix της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το ειδικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2016, με αρχική τιμή στη Γερμανία τα 65.400 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ