top icon
Επικαιρότητα

Πινελιές ανανέωσης για το Renault Captur

Η γαλλική εταιρεία φρεσκάρει το μικρό crossover μοντέλο της.

Στην Έκθεση της Γενεύης η Renault θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Captur σε μια προσπάθεια να δοθεί νέα ώθηση στην εμπορική παρουσία του γαλλικού μοντέλου. Όχι ότι την χρειάζεται, βέβαια, μιας και το Captur συνεχίζει ακάθεκτο και με αμείωτο ρυθμό τον… καλπασμό του στην κατηγορία στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου.

Σχεδιαστικά, οι αλλαγές είναι ελάσσονος σημασίας με τη μάσκα να διαθέτει χρωμιωμένα φιλέτα, ενώ στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα φιλοξενούνται τώρα τα νέας σχεδίασης φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Επιπρόσθετα, η χαρακτηριστική διχωμία παραμένει και στο φρεσκαρισμένο μοντέλο, κάτι που ισχύει και για τους χρωματικούς συνδυασμούς τους οποίους μπορεί να διαμορφώσει ο δυνητικός αγοραστής του μοντέλου ανάλογα με τα γούστα του. Ο αριθμός τους μετά και την προσθήκη των χρωματισμών Atacama Orange και Ocean Blue; 36.

Αρκετές επιλογές σε χρώματα μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς και στην καμπίνα, όχι όμως και στους κινητήρες, μιας και η διαθέσιμη… παλέτα παραμένει ως είχε. Πιο συγκεκριμένα, στη βάση της γκάμας συνεχίζουμε να συναντάμε τον 0,9 TCe βενζινοκινητήρα των 90 ίππων και αμέσως μετά τον αντίστοιχο 1.200άρη των 120 ίππων. Για τους οπαδούς της πετρελαιοκίνησης, η Renault παρέχει τις υπηρεσίες του γνώριμου 1,5 dCi σε εκδόσεις με απόδοση 90 και 110 ίππους._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ