top icon
Επικαιρότητα

Στα άδυτα του μουσείου της Porsche

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, η Porsche μας αποκαλύπτει μερικά από τα διαμάντια που κρύβονται επιμελώς στα άδυτα του μουσείου της.

Σίγουρα, μία επίσκεψη, έστω και σύντομη, στον εξαιρετικά επιμελημένο χώρου του μουσείου της Porsche, στον οποίο φιλοξενούνται πολλά από τα μοναδικά δημιουργήματα του Γερμανού κατασκευαστή καθ’ όλη τη διάρκεια της 85ους πορείας του στο παγκόσμιο αυτοκινητικό γίγνεσθαι, αποδεικνύεται μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του Γερμανού κατασκευαστή αλλά και της αυτοκίνησης, γενικότερα. Πολλώ δε μάλλον, μια… κλεφτή ματιά στις αποθήκες του, στις οποίες η εταιρεία «κρύβει» επιμελώς μερικά σπάνια και όχι μόνο μοντέλα και εκδόσεις της.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί, εκεί φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, ένα πρώιμο πρωτότυπο της μοναδικής 959, μια… μονοθέσια εκδοχή της 911 Speedster, ένα «γνήσιο» VW Beetle, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Ferdinand Porsche, ένα δίκυκλο της BMW με κινητήρα Porsche, μερικά μονοθέσια με τα οποία η εταιρεία συμμετείχε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 καθώς και στις αρχές της επομένης στο Π.Π. της F1, ένα πρωτότυπο του LeMans, μερικές… πακτωμένες 924 GTS, μια αγωνιστική 911 στα χρώματα της Martini, καθώς και αρκετές… καθημερινές όσο και σκληροπυρηνικές σε χαρακτήρα, 911._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ