top icon
Επικαιρότητα

Στο Pebble Beach η πρεμιέρα της ανοιχτής Pagani Huayra

Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος της εξωτικής Huayra θα παρουσιαστεί επίσημα σε πέντε μήνες από σήμερα.

Στα τελικά στάδια της εξέλιξής του φαίνεται πως βρίσκεται η έκδοση Roadster του θρυλικού super car της Pagani, με τους Ιταλούς να σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ, στο φετινό Pebble Beach Concours d'Elegance. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα Pagani Huayra Roadster θα απολέσει τις χαρακτηριστικές πόρτες-φτερά γλάρου της έκδοσης κουπέ, οι οποίες θα αντικατασταθούν… υποχρεωτικά με «συμβατικές».

Από εκεί και πέρα, προκειμένου να ενισχυθεί η ακαμψία του αμαξώματος, η Huayra Roadster θα είναι ελαφρώς βαρύτερη από την κουπέ και με διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση, ούτως ώστε να «αντιμετωπιστούν» με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα παραπανήσια κιλά της κατασκευής.

Την κίνηση θα συνεχίσει να παρέχει ο γνωστός 6λιτρος V12 twin-turbo κινητήρας της Mercedes, ο οποίος αποδίδει σήμερα 730 ίππους.

Η παραγωγή της νέας Pagani Huayra δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 100 μονάδες, με τις πρώτες 75 μάλιστα να φημολογείται πως έχουν ήδη πουληθεί σε ισάριθμους ενδιαφερομένους. Πηγές προερχόμενες από το εσωτερικό της εταιρείας αναφέρουν πως και η έκδοση BC, που είδαμε πριν λίγες μέρες στην Έκθεση της Γενεύης, θα παραχθεί, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, σε έκδοση Roadster._Χ.Α.

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ