top icon
Επικαιρότητα

Τι ετοιμάζει η Lamborghini;

Με μια teaser φωτογραφία, η ιταλική εταιρεία προαναγγέλλει την παρουσίαση σε σχεδόν τρία 24ώρα από σήμερα ενός νέου μοντέλου-πρωτοτύπου το οποίο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με το MIT.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης προ ολίγου, η Lamborghini αναμένεται να αποκαλύψει ένα πρωτότυπο που η ίδια εξέλιξε σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, το γνωστό ΜΙΤ. Όπως πολλοί ενδεχομένως να θυμούνται, η ιταλική εταιρεία είχε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες ότι θα συνεργαστεί με το Massachusetts Institute of Technology (MIT) για το «μέλλον των super-car αυτοκινήτων της τρίτης χιλιετίας», κάτι που αποτυπώνεται και στο σχετικό υποστηρικτικό κείμενο που συνοδεύει την teaser φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες από επίσημα χείλη πληροφορίες, οι δύο μεριές φέρονται να εργάζονται πάνω στην εξέλιξη μιας υβριδικής εκδοχής της «μικρής» Huracan, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σε περίπου τέσσερα χρόνια από σήμερα.

Πολύ πιθανό επίσης είναι το νέο αυτό πρωτότυπο, το οποίο θα αποκαλυφθεί στα πλαίσια της εκδήλωσης EmTech που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΜΙΤ στη Μασαχουσέτη την προσεχή κιόλας Δευτέρα, να «κουβαλά» στο σώμα του τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας γενιάς μπαταριών στερεού ηλεκτρολύτη (περισσότερα για αυτές μπορείτε να διαβάσετε εδώ), αλλά και τεχνολογίες που συνδέονται με συνθετικά υλικά.

Λίγο ακόμα υπομονή μιας και κάτι περισσότερο από δύο μέρες το όλο… μυστήριο θα λυθεί._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ