top icon
Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Opel Insignia Grand Sport (+video)

Ένα από τα τελευταία μοντέλα της Opel που εξελίχθηκαν κάτω από την ομπρέλα της GM.

To νέο Insignia Grand Sport έρχεται να αντικαταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Opel το οποίο έχει καταφέρει να «κατακτήσει» την εμπιστοσύνη 940.000 αγοραστών. Πρόκειται για μια επίδοση που αυτομάτως καθιστά το «πρώτο» Insignia ως το τέταρτο πιο πετυχημένο εμπορικά μοντέλο στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας.

Και το νέο Insignia θα κατασκευάζεται στη γνώριμη μονάδα παραγωγής του Russelsheim της Γερμανίας, στις υποδομές της οποίας οι ιθύνοντες της Opel επένδυσαν πάνω από 500 εκ. ευρώ προκειμένου να υποδεχτεί τις 4θυρες (Grand Sport) και στέισον βάγκον (Sports Tourer) εκδόσεις αμαξώματος του μοντέλου.

Το πρώτο αντίτυπο της οικογένειας ήταν ένα λευκό Grand Sport εξοπλισμένο με τον 2λιτρο κινητήρα ντίζελ των 170 ίππων της Opel. Συνολικά, το νέο Insignia διαθέτει ανανεωμένη σχεδίαση, βελτιωμένη ποιότητα και μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό του σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα κινητήριων ντίζελ και βενζίνης.

Περισσότερα για το οδηγικό και όχι μόνο ποιον του νέου Insignia Grand Sport μπορείτε να διαβάσετε το προσεχές Σάββατο, αμέσως μετά την πρώτη επαφή μας μαζί του επί γερμανικού εδάφους._Χ.Α.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ