top icon
Επικαιρότητα

Νέοι κινητήρες για το Opel Insignia

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του Opel Insignia εμπλουτίζεται με νέα σύνολα και συστήματα μετάδοσης.

Η Opel προσθέτει ένα νέο βενζινοκινητήρα στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων της για το νέο Insignia Grand Sport και Sports Tourer. Η νέα μονάδα αποδίδει 170 ίππους και μέγιστη ροπή των 350 Nm στις 1.500 σ.α.λ. Η Opel προσφέρει τον 4κύλινδρο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με αυτό το συνδυασμό η ναυαρχίδα της Opel επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δλ. και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 228 χλμ./ώρα. Το νέο Opel Insignia 2.0 Turbo ήδη διατίθεται σε έκδοση Elegance με τιμή εκκίνησης τα 38.919€ στη Γερμανία.

Opel Insignia

Νέος επίσης είναι και ο συνδυασμός ενός 2λιτρου κινητήρα ντζελ με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση AWD. Με ισχύ 174 ίππων και ροπή 380 Nm, το Insignia 2.0 Diesel συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Σύμφωνα με την Opel, η συγκεκριμένη έκδοση αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα είναι 223 χλμ./ώρα επιταχύνοντας από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. Το Insignia 2.0D με AWD διατίθεται από 41.531€.

Opel Insignia

Η Opel προσφέρει το νέο Insignia στη σπορ έκδοση GSi με απόδοση 230 ίππων, καθώς και με νέους, πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ που όλοι πληρούν το αυστηρό πρότυπο Euro 6d. Επιπλέον, κιβώτια  χαμηλών τριβών μειώνουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και ταυτόχρονα αυξάνουν την άνεση. Ένα ενεργό, full-face κλείστρο βελτιώνει περαιτέρω την αεροδυναμική του νέου Insignia. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, η κατανάλωση κατά το πρότυπο NEDC είναι μέχρι και 18% χαμηλότερη, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι περίπου 99 g/χλμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ