top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

2o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης (11-12 Mαρτίου): Mε 74 συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του Σαββάτου 11 Μαρτίου, στο Κεφαλάρι του Άργους και με σύμμαχο τον καλό καιρό, 74 κλασικά -ιστορικά οχήματα θα δώσουν την μάχη με το χρόνο, καλούμενα να εκτελέσουν συνολικά 10 δοκιμασίες ακριβείας.

Ιδανικό σκηνικό, τα 200 χιλιόμετρα ανοιξιάτικου ορεινού τοπίου. Στο τέλος της διαδρομής, η φιλόξενη αρκαδική πρωτεύουσα, η Τρίπολη, ανοίγει την αγκαλιά της όπως πέρυσι και μας περιμένει για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο.

Η αφετηρία, στις 15:00 στο μυστηριακό Κεφαλάρι, σημείο αναφοράς των παιδικών μας χρόνων. Με 100 περίπου χιλιόμετρα το πρώτο, σαββατιάτικο σκέλος και 5 Δοκιμασίες Ακριβείας ως το τέλος στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, που θα μας βρει και πάλι παρατεταγμένους κάτω από το άγαλμα του γέρου του Μωριά. Επανεκκίνηση για το Κυριακάτικο 2ο Σκέλος με ακόμη 100 περίπου χιλιόμετρα και 5 Δοκιμασίες Ακριβείας ως το τερματισμό μας στο Λεβίδι και στο κέντρο. Εκεί, το καθιερωμένο αρκαδικό γεύμα και η απονομή.

2o Historic Tripolis

Είδαμε με χαρά τους περισσότερους από τους περσινούς συμμετέχοντες να επιστρέφουν. Μέλη μας και φίλοι από όλες τις λέσχες να δίνουν δυναμικά το παρόν φέρνοντας “διαμάντια” της αυτοκίνησης στην αφετηρία. Με τους περισσότερους μας δένουν δεσμοί φιλίας πέραν της 20ετιας, που ξεκινούν από την ίδρυση του ΑΡΣΟΕ το 2002. Σεβόμενοι τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς μας, προσπαθήσαμε και πετύχαμε πάλι να προσφέρουμε το μέγιστο σε τιμή προσιτή για όλους, μετατρέποντας τις χορηγίες σε παροχές για τα πληρώματα. H εισαγωγή του Χρονολογικού Συντελεστή (Co-Efficient), σε συνδυασμό με απλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (είτε με Μέση Ωριαία Ταχύτητα, αλλά κυρίως με απόλυτο χρόνο) πέρα από την διασκέδαση των πληρωμάτων δίνει ίσες ευκαιρίες, ακόμη και σε συμμετέχοντες με μηδενική εμπειρία για διάκριση. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τις συμμετοχές να φτάνουν τις 74 και πληθώρα οχημάτων στις κατηγορίες F και G που πλέον τείνουν να γίνουν σπάνιο θέαμα σε εκδηλώσεις.

2o Historic Tripolis

Ήταν αρχικός μας στόχος, όταν σχεδιάζαμε την εκδήλωση, να δούμε και πάλι ποικιλία οχημάτων όλων των εποχών. Αυτό που μας εντυπωσίασε όμως είναι η μεγαλύτερη προσέλευση νέων σε ηλικία πληρωμάτων, γεγονός ενθαρρυντικό για την πορεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ευχαριστούμε και πάλι όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Για μια ακόμη φορά, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Κλείνοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χωρίς δε, την υποστήριξη των χορηγών μας, θα ήταν αδύνατον να πετύχουμε τόσες πολλές παροχές. Τους ευχαριστούμε και τους παραθέτουμε: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, ΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, SPEED PARK TRIPOLIS, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΙΤΕΡΟΣ. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event. Σας περιμένουμε όλους, φίλους και μέλη, στο 2ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης!

2o Historic Tripolis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ιστορικό Τρίπολης 2023 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ