top icon
Μοντέλα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOY

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού

1. Τις κληρώσεις τις διοργανώνει η εταιρεία Alpha Editions ΑΕ.

2. Στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στους όρους των διαγωνισμών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Alpha Editions ΑΕ, της Mediatel, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α) βαθμού.

3. Κάθε μήνυμα που αποστέλλεται στις κληρώσεις χρεώνεται στους συμμετέχοντες με το ποσό 0,31? (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

4. Οι συμμετοχές θα ισχύουν από 30/01/2015 έως 08/03/2015.

5. Για τη συμμετοχή στις κληρώσεις, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τον κωδικό 4ΤΡΟΧΟΙ (ΚΕΝΟ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ (Α ή Β ή Γ) (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στον πενταψήφιο αριθμό 19400. Κάθε αποστελλόμενο μήνυμα SMS θα παραλαμβάνεται από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης SMS και, εντός εύλογου χρόνου από την αποστολή του, ο συμμετέχων θα λαμβάνει απαντητικό SMS, που θα τον ενημερώνει ότι συμμετέχει στην κλήρωση.

6. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί από ελληνικό αριθμό κινητού τηλεφώνου (Vodafone, Cosmote, WIND ή Q-Telecom) εντός των χρονικών ορίων των διαγωνισμών, και συνοδεύονται κατά την καταχώρισή τους από όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος της κάρτας SIM που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού με το οποίο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό.

8. Οι 20 νικητές θα αναδειχθούν μεταξύ των διαγωνιζόμενων που έχουν απαντήσει σωστά στην ερώτηση, έπειτα από κλήρωση, που θα γίνει στις 09/03/2015 στα γραφεία της εταιρείας Alpha Editions ΑΕ, επί της Λεωφ. Κηφισίας 40 στο Μαρούσι.

9. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο ηλεκτρονικό site του περιοδικού www.4troxoi.gr

10. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τον τρόπο παραλαβής/χρήσης του δώρου τους. Για οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραλαβή των δώρων μπορούν να επικοινωνήσουν με το περιοδικό στο τηλέφωνο 210-6833990. Σε περίπτωση μη παραλαβής δώρου και εφόσον ο νικητής δεν έχει επικοινωνήσει με το περιοδικό για διάστημα 20 ημερών από τη δημοσίευση των ονομάτων, το περιοδικό δε φέρει καμία ευθύνη.

11. Τα δώρα των κληρώσεων είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

12. Η διοργανώτρια εταιρεία Alpha Editions ΑΕ δικαιούται να ματαιώσει τις κληρώσεις ή και να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης.

13. Οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις παρέχουν τη συγκατάθεση και την εξουσιοδότησή τους στις διοργανώτριες εταιρείες για την προβολή των νικητών μέσω του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρείες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στις κληρώσεις έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

14. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο τεχνικός πάροχος διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώσουν συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Μηνύματα με ελλιπή στοιχεία ή ακατανόητο περιεχόμενο θα αποκλείονται από τις κληρώσεις.

15. Η Mediatel δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που οφείλονται είτε σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία) είτε σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.

16. Η συμμετοχή στις κληρώσεις δεν απαιτεί οποιαδήποτε αγορά προϊόντος και προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων των διαγωνισμών.

17. Με τη συμμετοχή στην κλήρωση (ή το διαγωνισμό), ο κάθε συμμετέχων συναινεί να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία από το διοργανωτή (Alpha Editions ΑΕ) ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας, κατ εντολή και για λογαριασμό του. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από το διοργανωτή και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω SMS, ηλεκτρονικά ή με άλλο τρόπο για τις προωθητικές ενέργειες των περιοδικών του διοργανωτή και του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν.2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, την τροποποίηση ή τη διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει, επικοινωνώντας με την εταιρεία Alpha Editions ΑΕ ή με οποιονδήποτε άλλο φορέα ορίσει η εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ