top icon
Επικαιρότητα

Competion Day by ΑC Schnitzer!

Βρεθήκαμε στην εκδήλωση «Competion Day», την οποία διοργάνωσε η εταιρεία, Τεχνολογία Sport Αυτοκινήτων ΑΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του γερμανικού βελτιωτικού οίκου AC Schnitzer για την Ελλάδα και την Κύπρο!

Tα αξεσουάρ του γερμανικού οίκου ΑC Schnitzer, για περισσότερο από 30 χρόνια, προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων BMW, περισσότερη οδηγική απόλαυση και δυναμική εξατομίκευση στο αυτοκίνητο τους. 

AC Schnitzer

Εξατμίσεις, αναρτήσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα όπως spoilers, μασπιέ και καθρέπτες που συμβάλλουν σημαντικά στη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής αλλά και ζάντες αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων. 

Ως τέλειος οικοδεσπότης, ο κ. Γιώργος Σπανός, μαζί με την οικογένεια και την εξαιρετική ομάδα του, μας παρουσίασε και τον εκπρόσωπο του ΑC Schnitzer, κ. Martin Frantzen, από τα κεντρικά στο Aachen, ο οποίος μας καλημέρισε και μας μίλησε για τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα, που αφορούν τα μοντέλα της BMW.

AS Schnitzer

Μία εταιρεία, που όπως μας εξήγησε και στη μεταξύ μας κουβέντα, δεν ασχολείται μόνο με ισχυρά μοντέλα, όπως τα διαμάντια «Μ» της BMW, αλλά παρακολουθεί από κοντά και τις εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον της αυτοκίνησης.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλα πάνε προς τα εκεί. Στην ηλεκτροκίνηση, στην υβριδική τεχνολογία κλπ. Εμείς, δουλεύουμε ήδη πάνω στα BMW i3 και i8 ενώ ετοιμάζουμε και πολλά ακόμη, σχετικά με την επόμενη ημέρα, τα οποία και θα σας παρουσίασουμε σύντομα!»

AC Schnitzer

Ένα όμορφο πρωινό, με τον κωδικό «Competion Day», στις φιλόξενες εγκαταστάσεις «Σπανός» από την Τεχνολογία Sport Αυτοκινήτων ΑΕ και το σημαντικό βελτιωτικό οίκο ΑC Schnitzer!_Μ. Σαλ.

AC Schnitzer

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ