top icon
Αγώνες

37ο Ράλλυ Φθιώτιδος: Σημαντική αλλαγή στο ωράριο του αγώνα – Αποτελέσματα shakedown

To 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος θα έχει νέο ωράριο αύριο, αφού λόγω καταστροφής του οδοστρώματος η ειδική διαδρομή Μοσχοκαρυά δε θα διεξαχθεί και η Δίβρη θα πραγματοποιηθεί 3 φορές – Διαβάστε το ανανεωμένο ωράριο και τι έγινε στο σημερινό shakedown 

Τα 14 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Shakedown που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ΧΥΤΑ Λαμίας, θέλησαν να πάρουν μια πρώτη “γεύση”, από τις συνθήκες που θα επικρατούν στον αγώνα την αυριανή ημέρα.

Ο νικητής του πρώτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος , Ιωάννης Παπαδημητρίου έχοντας δίπλα του τον Γεώργιο Πολυζώη Skoda Fabia R5, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο πραγματοποιώντας 3 περάσματα. Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο σημείωσε το πλήρωμα από το Βέλγιο, Sebastien Bedoret-Thomas Walbrecq Skoda Fabia R5. Πραγματοποίησαν και τα 6 περάσματα που είχαν στην διάθεση τους για να εγκλιματιστούν στις απαιτητικές συνθήκες  του αγώνα καθώς είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε χωμάτινη επιφάνεια. Το τρίτο χρόνο πέτυχαν οι πρωταθλητές χώματος Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου με ακόμη ένα Skoda Fabia R5, οι οποίοι αρκέστηκαν σε 3 περάσματα.

Giorgos Kechagias

Οι Jourdan Serderidis-Frederic Miclotte Skoda Fabia R5, με 4 περάσματα σημείωσαν αρκετά ανταγωνιστικούς χρόνους, βρισκόμενοι σε πολύ καλή κατάσταση. Λίγο πίσω τους βρέθηκαν οι Γεώργιος Ζυμαρίδης-Κωνσταντίνος Σούκουλης Skoda Fabia R5, οι οποίοι πραγματοποίησαν 2 περάσματα. Οι Ευθύμιος Χαλκιάς -Λεωνίδας Μαχαίρας Ford Fiesta  R5, έκαναν 4 περάσματα με στόχο να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα με τους καινούργιο τους αυτοκίνητο.

Sebastien Bedoret

Οι πάντα γρήγοροι Κωνσταντίνος Τζέμος-Ηλίας Παναγιωτούνης Mitsubishi Lancer EVO IX, πραγματοποίησαν 4 περάσματα. Οι Γεώργιος Παραδείσης-Κωνσταντίνος Ποιμενίδης Mitsubishi Lancer EVO IX, στο δεύτερο τους αγώνα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έκαναν 6 περάσματα. Οι “IAIN”-Μιχάλης Φράγκου Mitsubishi Lancer EVO IX, θέλοντας να βελτιωθούν με το καινούργιο τους αγωνιστικό υλοποίησαν 4 περάσματα. Με το ίδιο αυτοκίνητο οι Νικόλαος Ντάβαρης -Φίλιππος Τζεφεράκος αρκέστηκαν σε 2 μόνο περάσματα της ειδικής διαδρομής.

Για την δικίνητη κατηγορία οι “BACKO”-Άρης Ιαβέρης Ford Fiesta 1.6, θέλοντας να συνεχίσουν τις σπουδαίες εμφανίσεις τους πραγματοποίησαν 3 περάσματα. Οι Επαμεινώνδας Καρανικόλας-Γεώργιος Βασιλάκης Ford Fiesta ST και οι Ηλίας Καφαντάρης-Νικόλαος Κόντος Toyota Corolla 3Door HB, πραγματοποίησαν από 5 περάσματα.

Evangelos Bersis

Με το εντυπωσιακό Toyota Hilux, οι Ευάγγελος Μπερσής-Παναγιώτης Κάλφας με στόχο την εξέλιξη του αυτοκινήτου εξάντλησαν και τα 6 περάσματα που είχαν στην διάθεση τους.

Μετά το τέλος του Shakedown, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ford Ντουλάκης πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος για τα υπόλοιπα πληρώματα που συμμετέχουν στο 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος. Στην διαδικασία δεν εμφανίστηκαν οι Ανδρέας Μπάσδελης-Κωνσταντίνος Ζωτιάδης VW Golf GTI 2.0 και οι Αντώνης Κωτσόπουλος-Σοφία Παλαπανίδη Citroen Saxo VTS. Με αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα να εκκινούν 39 πληρώματα.

37RF New Itinerary

Η οργανωτική επιτροπή λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και με γνώμονα την ασφάλεια όλων των πληρωμάτων αλλά και των άμεσα εμπλεκομένων στο 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος, προχώρησε σε αλλαγές στις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Ειδική Διαδρομή “Μοσχοκαρυά”, λόγω καταστροφής του οδοστρώματος δεν θα διεξαχθεί, με την Ειδική Διαδρομή “Δίβρη” να διεξάγεται τρεις φορές με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 10:33.

Deltio Pliroforion

Υπενθυμίζεται πως για ακόμη μία φορά δίπλα στον αγώνα βρίσκεται η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος διά της Π.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Δελτίο Τύπου

Αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορείτε να βρείτε στο infomega.gr/live

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ