Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Με 13 αγώνες, πρεμιέρα στη Jerez στις 19 Ιουλίου

Το MotoGP ανακοίνωσε προ ολίγου το πρόγραμμα αγώνων για το 2020, το οποίο περιλαμβάνει τουλάχιστον 13 αγώνες.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του θεσμού, το φετινό πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει «τουλάχιστον 13 αγώνες» και θα έχει ως αφετηρία του την πίστα της Jerez, όπως είχαμε και εμείς προβλέψει στη σχετική μας ανάρτηση στις 25/5. Στο Circuito de Jerez-Angel Nieto θα διοργανωθούν δύο back-to-back αγώνες, στις 19 και 26 Ιουλίου, ενώ ύστερα από διακοπή μιας εβδομάδας, ομάδες και αναβάτες θα μετακομίσουν στην Τσεχία, στην πίστα του Brno (9 Αυγούστου) πριν ταξιδέψουν στη γειτονική Αυστρία, στο Red Bull Ring, για μια ακόμα διπλή συνάντηση, στις 16 και 23 Αυγούστου.

Στις 13 και 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στο Misano της Ιταλίας, στην πίστα Marco Simoncelli. Μία εβδομάδα αργότερα (20 Σεπτεμβρίου) θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, στο Circuit de Barcelona, ο 8ος φετινός γύρος, ενώ για τις 11 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο Le Mans της Γαλλίας. Στις 18 και 25 του ίδιου μήνα, το MotoGP θα κατευθυνθεί ξανά στην Ισπανία, για δύο ακόμα back-to-back αγώνες στην Αραγονία, στo Motorland Aragon. Μία ακόμα διπλή μάχη είναι προγραμματισμένη για τις 8 και 15 Νοεμβρίου, επίσης στην ιβηρική χερσόνησο, στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια.

Από το διάστημα 22 Νοεμβρίου-13 Δεκεμβρίου οι διοργανωτές θα επιδιώξουν την πραγματοποίηση αγώνων εκτός Ευρώπης με τις πιθανές τοποθεσίες να αφορούν τα GP σε Αργεντινή, ΗΠΑ, Ταϊλάνδη και Μαλαισία. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τα εν λόγω GP αναμένονται πριν την 31η Ιουλίου.

Στην επίσημη ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι «όλες οι ημερομηνίες, οι αγώνες και η ενδεχόμενη παρουσία των θεατών υπόκεινται στις εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία και στην έγκριση των αντίστοιχων κυβερνήσεων και αρχών».

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου