Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην κορυφή της κατάταξης του 24ωρου αγώνα, με τα πρωτότυπα της Toyota να διατηρούν τις δύο πρώτες θέσεις και το Rebellion να κλείνει την τριάδα, με διαφορά 10 γύρων από τους Ιάπωνες.

Μόνη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη αναφορά μας στον αγώνα το γεγονός ότι το #7 Toyota TS050 Hybrid των M. Conway, K. Kobayashi και J.M. Lopez βρίσκεται τώρα στη δεύτερη θέση, αφού το #8 των S. Buemi, K. Nakajima, F. Alonso έχει περάσει στην πρώτη. Ο αγώνας εξελίσσεται καλά για την ιαπωνική εταιρεία κι αν δεν προκύψουν λάθη ή προβλήματα αξιοπιστίας μάλλον θα καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τις κλασικές 24 ώρες.

Για τα περαιτέρω, η G-Drive προηγείται στην LMP2, με το πρωτότυπο #26 και οδηγούς τους Roman Rusinov, Jean-Eric Vergne και Andrea Pizzitola. Όσο για την Porsche, διατηρεί τα πρωτεία στις δύο κατηγορίες της GTE (GTE Pro και την GTE Am) με το επετειακό αγωνιστικό #92 που είναι βαμμένο στα χρώματα της Porsche 917/20 Pink Pig και το #77 της Dempsey-Proton Racing με πλήρωμα τους Matt Campbell, Christian Ried και Julien Andlauer.

 

Συνημμένα Αρχεία

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά