Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Abarth 124 Rally: Μια χρονιά σε 90 δλ (video)

Το Abarth 124 Rally, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του σαιζόν, κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT Cup, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα R-GT.

Με περισσότερες από 40 νίκες και εμφανίσεις που προσέφεραν μοναδικό θέαμα στο κοινό, το Abarth 124 Rally προσέφερε πλούσιο υλικό για τη δημιουργία ενός video που σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό, συγκεντρώνει τη δυναμική του παρουσία στην αγωνιστική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε. Η αγωνιστική έκδοση του 124 Spider, το 124 Rally, μόλις στην δεύτερη αγωνιστική του σαιζόν κατάφερε να εντυπωσιάσει σε επίπεδο θεάματος και ουσίας, κερδίζοντας τόσο το Παγκόσμιο, όσο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα R-GT.

Eπέτρεψε ακόμα και σε νεαρούς οδηγούς να είναι γρήγοροι και ανταγωνιστικοί από την πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο. Παράδειγμα ο Γάλλος Nicolas Ciamin, που κατέκτησε αρκετές ειδικές διαδρομές, επικρατώντας ανάμεσα σε συνδυασμούς με τετρακίνητα αγωνιστικά της κατηγορίας R5. Με κίνηση στους πίσω τροχούς και στιλ που φέρνει μνήμες από ιστορικές περιόδους των αγώνων ράλι, το Abarth 124 Rally, κατάφερε να μαγέψει το κοινό. Η Abarth, αποθανάτισε το μοναδικό του οδηγικό ταπεραμέντο σε ένα ξεχωριστό video μόλις 90 δλ, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από τις μάχες του 2018._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου