Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Dakar: Υπέκυψε ο αναβάτης Edwin Straver

Ο Ολλανδός μοτοσικλετιστής Edwin Straver, που είχε σοβαρή πτώση κατά την προτελευταία ημέρα του Dakar, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, η Οργανωτική Επιτροπή του Dakar γνωστοποίησε πως ο Edwin Straver, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από 8 ημέρες.

Ο 48χρονος αναβάτης, συμμετείχε φέτος για τρίτη φορά στην κατηγορία μοτοσικλετών του Dakar, με μια KTM 450 EXC. Είχε πτώση στο 124ο χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής 11 (Shubaytah-Haradh), το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου. Στο σημείο έφτασε αμέσως η ομάδα ιατρών του Dakar, διαπιστώνοντας πως η καρδιά του δε λειτουργούσε και επιχείρησε ανάνηψη. Έπειτα, ο Straver μεταφέρθηκε αρχικά αεροπορικώς στη Riyadh, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική και την περασμένη Τετάρτη, στην Ολλανδία.

Το 2019, ο Straver είχε τερματίσει στην 30ή θέση της γενικής και στην πρώτη της κλάσης Original by Motul, στην οποία συμμετέχουν αναβάτες που συμμετέχουν εντελώς μόνοι τους στον αγώνα, επισκευάζοντας μόνοι και τη μοτοσικλέτα τους.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου