Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Βαθμολογία Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος

Μετά την διεξαγωγή της 44ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. η βαθμολογία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος αποτυπώνει στο μέγιστο τον κορυφαίο ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτόν τον θεσμό.

Στην κατηγορία Α τους 90 βαθμούς του Καρατσομπαλίδη Δημήτρη με Peugeot 106 ακολουθεί ο Καραμανώλης Ιωάννης με 62 βαθμούς και Toyota Starlet. Στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς και Peugeot 106 βρίσκεται ο Πατσίλας Αναστάσιος τον οποίο ακολουθεί με διαφορά μόλις 4 βαθμών ο Χαρατζής Βάιος με Mazda MX5. Από εκεί και πέρα η μάχη είναι αδυσώπητη με τρεις αθλητές να ισοβαθμούν με 13 βαθμούς στις θέσεις 5-6-7 και με 11 βαθμούς στις θέσεις 8-9 και 10.

Στην κατηγορία Β ο Οικονομίδης Κώστας με Fiat Punto συνεχίζει να προηγείται με 111 βαθμούς έναντι των ισοβαθμούντων στην δεύτερη θέση με 71 βαθμούς Καβατσικλή Θεόδωρο και Κουνατιάδη Δημήτριο αμφότεροι με Opel Kadett. Την τέταρτη θέση με BMW Z3 και 45 βαθμούς διεκδικεί ο Λογδανίδης Χαράλαμπος έναντι του Νταρίβα Στυλιανού με Fiat Punto και 40 βαθμούς. Η έκτη θέση ανήκει προς το παρών στο ένα από τα δύο κορίτσια του επάθλου, η Βασιλειάδου Αναστασία με Toyota Corolla και 31 βαθμούς. 26 βαθμούς αντίστοιχα έχουν στην 7 και 8η θέση το δεύτερο κορίτσι του θεσμού Αμπατζίδου Αντωνία με BMW Z3 και ο Τζίμας Απόστολος.

Στην κατηγορία Γ ο Ζεμπέκης Πασχάλης διατηρεί την πρωτιά με 89 βαθμούς τον χωρίζουν όμως μόλις 9 βαθμούς από τον δεύτερο Σαλωνίδη Γιώργο αμφότεροι με Opel Ascona.Στην 3η θέση ακόμα Opel Ascona με οδηγό τον Καρυπίδη Θεόκλητο και 64 βαθμούς. Στην 4η θέση με 46 βαθμούς ο Φωτιάδης Νικόλαος με Opel Manta, μόλις 5 βαθμούς μπροστά από τον Ράπτου Παναγιώτη με BMW E30. Στις θέσεις 6 και 7 ισοβαθμούν με 37 βαθμούς οι Θαμνίδης Μιχάλης με BMW E30 και Προδρομίδης Απόστολος με Opel Manta. Στην 8η θέση η Manta του Μαυροκέφαλου Σάββα με 32 βαθμούς τον οποίο ακολουθεί με 30 βαθμούς ο Σιβρίδης Γιώργος με Opel Ascona.

Επόμενος αγώνας ο 7ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος τον οποίο διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου