top icon
Αγώνες

Dirt Games-Karting: Μόνο Αλ!

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου που μοιράζεται δημιουργικά το χρόνο του.

Προτεραιότητα το σχολείο για έναν ισορροπημένο 17χρονο που ζει και για το motorsport αξιοποιώντας και την υποστήριξη από την οικογένεια του.

Μεγάλωσε ο Αλέξανδρος που προετοιμάζεται σοφά για την επόμενη ημέρα συνδεδεμένη με τους αγώνες Ράλλυ και ειδικά με το Ράλλυ Ακρόπολις. Ο αγώνας θρύλος του WRC που εξελίσσεται στη Λαμία, πατρίδα του νεαρού πιλότου.

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

Βριλήσσια-Μέγαρα-Σπαθοβούνι

Σπίτι-σχολειό και όλο το πενθήμερο, επαφή με το πηδάλιο μέσω των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που παίζουν το ρόλο τους. Άσκηση και μυαλού και το κυριότερο πειθαρχίας.

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

Το Σάββατο; Μπορείς!

Η επαλήθευση, σε live έκφραση στα Μέγαρα. Στην πίστα καρτ που λάμπει χάρη στον Σταύρο Γρυλλάκη. Το παλικάρι του professor Γιώργου που έχει δώσει τη δική του διάσταση στο χώρο. Έντιμος, ικανός και με καθαρό λόγο και βλέμμα και αν είστε τυχεροί και είναι εκεί ο κ. Κώστας Σωτηρόπουλος θα απολαύστε και φιλοξενία επιπέδου master chef με εξάστερο barbecue.

Την ίδια ώρα, επιφανειακά ο Παπαευθυμίου μαθαίνει την τέχνη του μηχανικού και προσαρμόζεται στην υποστήριξη. Η ιεροτελεστία όμως συνδέεται με τη σοφία των δημιουργών εκεί και είναι ο τρόπος τους, με κινήσεις και λόγο που δεν αποστηθίζονται στο άτυπο σεμινάριο αγωνιστικής συμπεριφοράς εντός και εκτός πίστας.

Το έχεις, όπως ο Αλ, οπότε απορροφάς, φορτώνεις και έτσι κάθε ημέρα είσαι και καλύτερος.

Ανακαλύπτεις ότι κάποια πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο σύνθετα πίστευες…

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

Την Κυριακή…

Στο Διαδρόμιο, σπίτι των EKΟ Dirt Games και ο Πρωταθλητής με καρτ στην πίστα, προπονείται με την ομάδα του Βαγγέλη Σωτήρχου.

Ο Mr Semog, εξαιρετικός και στην επικοινωνία, προβάλει το θεσμό και εκτός της συνηθισμένης πρακτικής, ενώ αποδεικνύεται άριστος και στην υποστήριξη του ιδιώτη. Που θέλει να ζήσει τη στιγμή, υπεράνω ηλικίας και φύλου, με αποδεδειγμένη τη δυνατότητα προσαρμογής από τον Βαγγέλη, συνδεδεμένη με το πλάνο και τους στόχους, κάθε αθλητή-συνεργάτη του.

Ο Αλ, ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου στο χωμάτινο καρτ, προσαρμόζει τη φιλοσοφία του απόλυτου που διδάχτηκε υποδειγματικά και τη μεταφέρει στην χωμάτινη πίστα. Όπου δοκιμάζει και αγωνίζεται με ένα brutal μηχάνημα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής. Πανεπιστήμιο τα Dirt Games, θεσμός όαση σε ένα βολεμένο περιβάλλον όπου ακόμα και όταν προκαλείς σοκ, στο τέλος προσαρμόζεσαι στη διεκπεραίωση.

Άσκηση που δυστυχώς δεν εμπνέει τους νέους, ενώ υποστηρίζεται από ώριμους που ζουν το όνειρο τους.

Ευτυχώς οι τέσσερις δημιουργοί έχουν τη γνώση και τα κότσια ώστε να υποστηρίξουν το όραμα τους μέχρι τέλους.

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

Η επόμενη ημέρα…

Εκπαίδευση, προπόνηση με το σοβαρό τρόπο συνδεδεμένο με χιλιόμετρα και σε αγώνες, μακριά από άτυπες χρονομετρήσεις που κρύβουν αλήθειες και αποπροσανατολίζουν.

Ο Αλ πλέον έχει την ωριμότητα να διαχειρίζεται και να αξιοποιεί το μέγεθος των καθηγητών του σε κάθε δραστηριότητα, το πάθος του μπαμπά του και την ποιότητα της μαμάς του, κ. Μαργαρίτα Παπαευθυμίου…

Καλή συνέχεια, στον Α.Λ. και σε όλους τους συμφοιτητές του στο απαιτητικό ελληνικό καρτ, σε άσφαλτο και χώμα…_Σ.Χ.

Φωτογραφίες: Πέτρος PIT Καστορίνης 

Αλέξανδρος Παπαευθυμίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Αλέξανδρος Παπαευθυμίου
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ