Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ελληνικοί αγώνες karting: Στο δρόμο το σωστό...

O Στυλιανός Πετρίσης και o Φώτης Σωτηρόπουλος συνεχίζουν την προσπάθειά τους, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα σε κορυφαίο επίπεδο σε σχέση με το Κarting.

Ο επόμενος σταθμός των Ελλήνων Πρωταθλητών, πιλότων της ομάδας Galaxy, είναι στο Lonato, στην Iταλία, για τον 3ο γύρο της Ακαδημίας της FIA όπου συμμετέχει ο Στυλιανός, αθλητής του Σωματείου Ελλάδα που στηρίζει την προσπάθειά του με τρόπο που ξεπερνά τη φτωχή ελληνική πραγματικότητα. Αντίστοιχα, ο Φώτης, αθλητής του Σωματείου ΑΛΑ, συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού (ΚΖ2) με 6τάχυτα μονοθέσια. Από σήμερα Τετάρτη εκεί στην Ιταλία, όπου θα μένουν μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου, στην πίστα λίγα χιλιόμετρα από το Μιλάνο. Μαζί τους ο κόουτς Γιώργος Γρυλλάκης και οι γονείς τους, κ. Γιώργος Πετρίσης και κ. Ελένη Σωτηροπούλου.

Στο δρόμο των πιλότων μας, αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπου η ζέστη εναλλάσσεται με τη βροχή. Σε μια πίστα που απαιτείται και η τέλεια φυσική κατάσταση. Η προσπάθειά τους, αντιμετωπίζεται διακριτικά από την ΟΜΑΕ και αδιάφορα από την Πολιτεία, που δυστυχώς επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε εμπορικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις και όχι στην ουσία του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Μαζί τους οι ευχές όλων όσων από τους συναθλητές τους και όχι μόνο αντιλαμβάνονται το μέγεθος της προσπάθειάς τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Στυλιανό Πετρίση στηρίζουν η Seat και η Bridgestone, ενώ διαχρονικά, υποστηριχτής του Φώτη Σωτηροπούλου είναι η Abloy. Όσοι πιστοί ακολουθείστε τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του θεσμού www.cikfia.com._4Τ

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου