Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Fanny Flutters: Virtual racing σε Μέγαρα και Σέρρες (+video)

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έφερε παγκοσμίως σε πρώτο πλάνο το Sim Racing, με τους πάντοτε ανήσυχους Fanny Flutters, να δημιουργούν τη δική τους εκδοχή που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει αγώνες με Legend Cars στα αυτοκινητοδρόμια Σερρών και Μεγάρων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, τα Legend Cars έχουν αποτελέσει μια ευχάριστη και δημοφιλή, νέα νότα στα τεκταινόμενα των εγχώριων αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Αν και η πανδημία του COVID-19 έφερε παύση σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, οι Fanny Flutters, αγωνιστική ομάδα που διαθέτει τέτοια οχήματα στη χώρα μας δεν έμεινε άπραγη. Οι άνθρωποί της τελειοποίησαν την εκδοχή του εικονικού παιχνιδιού με Legend Cars, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δυνατότητα virtual οδήγησης τόσο στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όσο και σε εκείνο των Μεγάρων.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα Legend Cars είναι ειδικά κατασκευασμένα οχήματα με σήμα κατατεθέν το πλαίσιο που τραβάει τα βλέμματα. Είναι μονοθέσια, διαθέτουν σωληνωτό πλαίσιο και σειριακό κιβώτιο, ενώ εφοδιάζονται με κινητήρα από μοτοσικλέτα Yamaha ισχύος περίπου 130 ίππων, που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (περίπου 450 κιλά), συνεισφέρει στη μεγάλη οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρουν.

Όσον αφορά στην Fanny Flutters e-Experience, όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν εικονικά τα U.S. Legend Cars International and INEX. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά για τους Έλληνες gamers, αποτελεί το γεγονός ότι ανάμεσα στις πίστες που θα μπορούν να επιλέξουν για να αγωνιστούν, συγκαταλέγονται τα δύο ελληνικά αυτοκινητοδρόμια, που βρίσκονται στις Σέρρες και στα Μέγαρα.

Jordan O' Brien

Μεταξύ των οδηγών που δοκίμασαν τις... διαδικτυακές ικανότητες του παιχνιδιού, ήταν και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγώνων με Legend Cars, Jordan O' Brien. Ο 21χρονος Αμερικανός, είχε βρεθεί το Δεκέμβριο στη χώρα μας, ώστε να αγωνιστεί με Legend Car στο Αυτοκινητόδρόμιο Μεγάρων στο πλαίσιο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης από το HTTC. Όπως ανέφεραν οι Fanny Flutters, ο O' Brien ενθουσιάστηκε από το παιχνίδι, το οποίο θεώρησε πολύ ρεαλιστικό, σε σχέση με άλλες πλατφόρμες και αγώνες.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου