Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΓΓΑ: Πλήρης επιστροφή στην αθλητική δράση από αύριο - επανέναρξη αγώνων από τις 6 Ιουνίου

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε πως από αύριο, Δευτέρα 1 Ιουνίου, θα επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας, ενώ από το Σάββατο 6 Ιουνίου θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων, χωρίς την παρουσία θεατών και υπό συγκεκριμένους υγειονομικούς όρους.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΓΓΑ , επισημοποιείται η επαναφορά της δυνατότητας άθλησης σε όλους ανεξαρτήτως ορίων ηλικίας, δίνονται άδειες διεξαγωγής αγώνων και χρήσης αποδυτηρίων, ενώ γνωστοποιήθηκαν οι ΚΑΔ που επαναλειτουργούν και οι νέες χωρητικότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα παραπάνω, έχουν εμμέσως ισχύ και για το μηχανοκίνητο αθλητισμό (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΟΜΑΕ), ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά επανεκκίνησης.

Διαβάστε ακόμη: Σ.Ο.Α.Α.:Ενημέρωση για την επανεκκίνηση των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα 

Στο αρχείο pdf. που επισυνάπτεται, μπορείτε να διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην οποία περιλαμβάνονται οι κανόνες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, η ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ και εκτενείς οδηγίες σχετικά με τη ασφαλή διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων.

Συνημμένα Αρχεία

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου