Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

In Memoriam: Γιάννης Λέκκας

Μας τον «σύστησαν» ο Κώστας Καββαθάς και οι συνεργάτες του, Άρης Σταθάκης και Αντώνης Κόλιας στην ιδρυτική ομάδα του περιοδικού μας, μέσα από τις σελίδες του 4Τροχοί.

Τον γνωρίσαμε ως συναθλητή μας και ήταν από τους εμπνευστές για την εμπλοκή νεότερων στο ΣΟΑΑ. Υπηρέτησε με πάθος τον Σύνδεσμο και ήταν από τους ιδρυτές της ΕΛΟΑΜ.  Λύγισε επιχειρηματικά, αλλά είχε μάθει να πολεμάει και συνέδεσε τη ζωή του με τη θάλασσα, όντας και πλήρωμα στο σκάφος του Σιρόκο μαζί με άλλους συναθλητές μας.

Έζησε σεμνά και με αξιοπρέπεια απολαμβάνοντας τη σημαντική εξέλιξη του γιου του Εμμανουήλ, που απέκτησε με τη Βάλη Κοκκίνη, αδελφή του Σωτήρη. 

Όλοι εμείς των ελληνικών αγώνων τον θυμόμαστε από τις φωτογραφίες με το αγωνιστικό NSU TT, από τα πατήματα του με το Audi 80 σε αναβάσεις και Ράλλυ και για τον τρόπο του στον Σύνδεσμο και μετά στην Ομοσπονδία. Υπήρξε και συνοδηγός-Πρωταθλητής με τον "Λεωνίδα" στη μαύρη 911, αλλά και όχι μόνο.

Με την εικόνα από το Ράλλυ Ακρόπολις με το Audi 80 GT και το Μανώλη Μακρηνό και με το εξ-ΙΑΒΕΡΗΣ Escort και το Γιάννη Μπελέγρη δ;iπλα του, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στο φίλο, υπέροχο γιό του, κ. Εμμανουήλ Λέκκα που τον καμάρωνε να κουμαντάρει με μαεστρία διαφορά ιστιοφόρα στο Αιγαίο και όχι μόνο. 
Αείμηστος._Σ.Χ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου