Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Πιστή στο ραντεβού!

Η Skoda Makris είναι και φέτος πιστή στο ραντεβού της με το Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, συμμετέχοντας με τρία Fabia στο θεσμό.

Το Πρωτάθλημα Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda διανύει την τρίτη χρονιά διεξαγωγής του, και η αγωνιστική ομάδα της Skoda Makris είναι και πάλι παρούσα στο θεσμό με τρία αυτοκίνητα. To 2018 η ομάδα πραγματοποίησε ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, το διαγωνισμό «Βάπτισμα πυρός», ο οποίος και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι ελληνικοί αγώνες κέρδισαν νέους οδηγούς που αναδείχθηκαν μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ η ομάδα της Skoda Makris προετοίμασε άψογα τα Skoda Fabia, αλλά και τους ταλαντούχους συμμετέχοντες, για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Ενιαίου.

Το 2019 η ομάδα, της οποίας επικεφαλής παραμένει πάντα ο Αποστόλης Μακρής, ακολουθεί και πάλι το θεσμό, προετοιμάζοντας τρία Skoda Fabia. Ο Νίκος Ζάχος και ο Γιώργος Καμιτσάκης παραμένουν στις τάξεις της Skoda Makris, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου. Μετά το βάπτισμα πυρός το 2019, ο Σπύρος Γαλεράκης επιστρέφει σαφώς πιο έμπειρος και έτοιμος σε σχέση με πέρυσι. Ο νεαρός οδηγός έδειξε από τον πρώτο αγώνα τις διαθέσεις του, και φυσικά την ταχύτητά του, τερματίζοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των Νέων και 5ος Γενικής. Η συνέχεια για τον Γαλεράκη ήταν ακόμα καλύτερη, αφού κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία Νέων, μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννίκο, επίδοση που τους έφερε αμφότερους στη 2η θέση σε επίπεδο Γενικής.

Δίπλα στον Σπύρο Γαλεράκη, το 2019, συναντάμε τους Βασίλη Κοκλάνη και Θεμιστοκλή Πετράκη. Ο πρώτος δεν είναι άγνωστος στο χώρο, αφού έχει λάβει μέρος σε αγώνες του θεσμού στο παρελθόν, και από φέτος βρίσκεται στην ομάδα της Skoda Makris. Στο Διόνυσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα τερματίζοντας 9ος, ενώ στον δεύτερο έχασε μία θέση στη δεκάδα για μερικά εκατοστά. Αντίθετα, ο Θεμιστοκλής Πετράκης έκανε στο Διόνυσο την πρώτη του εμφάνιση και το ντεμπούτο του στο θεσμό, αλλά και στους ελληνικούς αγώνες, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Η συνέχεια για το θεσμό, αλλά και τη Skoda Makris, θα δοθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 3-4 Μαΐου, με το θεσμό να πλαισιώνει το 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας._ Π. Τ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου