Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ράλλυ Καίτη Κυρίτση: Εκκίνηση

Τη ράμπα εκκίνησης του αγώνα πέρασαν 40 πληρώματα, που παρουσιάστηκαν στους φίλους του αυτοκίνητου που βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση.

Την σημαία της εκκίνησης έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακακης, ο χορηγός του αγώνα, Κώστας Σωτηρόπουλος και τα στελέχη των 2 σωματείων που διοργανώνουν τον αγώνα Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου & Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την κατάσταση των ειδικών διαδρόμων και έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο θέαμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές Κλένια και Χιλιομόδι. Το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια, και αφού διανύσουν 71,04 χλμ για το πρωτάθλημα (3Χ2 Ε.Δ) και 47,66χιλ για το Κύπελλο θα τερματίσουν στις 16:13 στην Κόρινθο.

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων. Την οργάνωση υποστηρίζουν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ. Για την επικοινωνία φροντίζουν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm, JustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews,KorinthosNews, KorinthosTV, Streetlife, Sfedona, MoriasNews, PeloponnisosNews & Klife. Για περισσότερη ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallykorinthou.gr


Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα στο αρχείο PDF στο τέλος του άρθρου


Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου