Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο – το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Λόγω των νέων μέτρων περιορισμού της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Οργανωτική Επιτροπή πρότεινε την μετάθεση του Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, κάτι που ενέκρινε η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ.

Λόγω των νέων μέτρων περιορισμού της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Οργανωτική Επιτροπή πρότεινε την μετάθεση του Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κάτι που ενέκρινε η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ. Ως εκ τούτου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, με ώρα εκκίνησης 11:00 και 18:59 ώρα τερματισμού. Υπενθυμίζουμε πως οι Ειδικές Διαδρομές, Άγιος Ιωάννης, Αλεποχώρι, Μελετάκι, θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές. Το Service Park, του αγώνα θα οργανωθεί στην φιλόξενη πλατεία Γκλιάτη, στην Μάνδρα Αττικής.

πλ

Νεότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο θα ανακοινωθούν σε επόμενα Δελτία Τύπου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Σωματείου: Τηλ. 2109812341, 6908 805068

email : info@startline.gr

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου