Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΣΟΑΑ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με τον Μάριο Ηλιόπουλο να συνεχίζει τη θητεία του από τη θέση του Προέδρου.

Τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Μάριος Σταφυλοπάτης, ενώ γραμματέας είναι ο Νικόλας Περατινός, ταμίας ο Μάνος Μηλιαράκης και μέλη οι Λεωνίδας Κύρκος και Γιώργος Πολυζώης. Τον τίτλο του αναπληρωτή αντιπροέδρου συμφωνήθηκε από το νέο Δ.Σ. να αναλάβει ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος.

Κατά συνέπεια, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α. απαρτίζεται από τους (με σειρά εκλογής) Μάριος Ηλιόπουλος, Λεωνίδας Μανιατόπουλος, Λεωνίδας Κύρκος, Νικόλας Περατινός, Γιώργος Πολυζώης, Μάριος Σταφυλοπάτης και Μάνος Μηλιαράκης. Τα τέσσερα αναπληρωματικά μέλη είναι (με σειρά εκλογής) Απόστολος Μαρασλής, Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Παντελής Βασιλειάδης και Κωνσταντίνος Καρλιώτης.

Σε αυτήν την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. τέθηκαν ορισμένα από τα σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν την άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη ατζέντα του Συνδέσμου, με προτεραιότητα τον δεκάλογο επαφών με την ΟΜΑΕ, οι συζητήσεις για τον οποίον βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, από το προηγούμενο Δ.Σ._Γραφείο Τύπου Σ.Ο.Α.Α.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου